Dobbelt norsk i femte heat

Komm.: Jann Post og Torgeir Bjørn

Siste nytt

 • Ekstremt viktig renn

  Nå er det straks klart for 30 kilometer skibytte for herrene i NM i Granåsen.

  Det er helt åpent om hvilke fire utøvere som kvalifiserer seg til VM på distansen. Sjur Røthe er største favoritten til seier, men klarer Martin Johnsrud Sundby, Klæbo og Iversen å henge på?

  – Det er mye som står på spill.

  13.30 starter det.

 • Storebror Bø vant fellesstarten

  Tarjei Bø hadde ikke vunnet en fellesstart siden VM i 2013. I Oberhof søndag var han virkelig på hugget og kom først inn til siste skyting etter tre fulle hus.

  Med én bom gikk han ut noen sekunder bak ledende Benjamin Weger, men Bø hadde en super dag i sporet. Han hentet inn sveitseren og fikk fort en luke i tet.

  Bø var tydelig preget på den siste kilometeren inn mot mål, men han holdt unna. Dermed tok storebror Bø sin andre seier for sesongen og seiler opp som en av favorittene i VM.

  – Det er det hardeste løpet jeg har gått i hele mitt liv. Det svartnet nesten for meg. Men det var utrolig godt å vinne, sier Tarjei Bø etter seieren.

  NRK-ekspert Emil Hegle Svendsen var imponert over sisterunden til sin gamle lagkamerat.

  – Han utnyttet styrken sin i padling på sisterunden der. Man ser at han er skikkelig i kjelleren, men når man har en god dag koster det litt mindre å gå ned i den kjelleren og hente ut de siste kreftene. Og det var liten tvil om at Tarjei hadde en god dag i dag, sier Hegle Svendsen.

 • 47 i karantene

  Australian Open-sjefen Craig Tiley insisterer på at man kan starte som planlagt i februar til tross for smittetilfeller blant de involverte i tennisturneringen.

  Ingen spillere har levert positive koronatester så langt, men 47 av dem er plassert i en karantene som innebærer null tennistrening etter å ha vært på fly med smittede personer.

  Tre personer fordelt på to fly testet lørdag positivt for viruset. Søndag kom det et nytt tilfelle hos en person fra et TV-team som skal vise Grand Slam-turneringen.

  Norske Casper Ruud er ikke en av dem som er påvirket.

  SkTONAghUfg
  Foto: Seth Wenig / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal