Djokovic med enkel seier

Verdensener Novak Djokovic avsluttet de innledende rundene i ATP-sluttspillet med seier i strake sett mot britiske Cameron Norrie fredag.

Dermed er serberen ubeseiret gjennom gruppespillet der han har slått både Casper Ruud, Andrej Rublev og Norrie.

Kampen mot Norrie var over relativt raskt, der verdenseneren brøt ham gang på gang og sikret seieren i strake sett med sifrene 6-2, 6-1.

Djokovic hadde kontroll på oppgjøret og lot ikke Norrie få noe gratis til tross for at han allerede før fredagens kamp hadde vunnet gruppen og sikret seg semifinaleplass.

I semifinalen lørdag venter tyske Alexander «Sasha» Zverev. (NTB)

ATP Finals
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE / Reuters

Siste nytt

 • Györ fortsatt perfekt i mesterligaen

  Kari Brattset Dahle var mestscorende norske spiller med fem mål da Györ tok sin 10. strake seier i mesterligaens gruppespill med 40-27 over Krim Ljubljana.

  Györ har vært i en klasse for seg i gruppespillet og har ikke avgitt poeng. Gjestene fra Slovenia var sjanseløse i onsdagens hengekamp og lå under med åtte mål allerede ved pause.

  Mens Dahle scoret fem mål, nøyde Veronica Kristiansen seg med to og Stine Bredal Oftedal med ett. (NTB)

  Håndball-VM kvinner Spania 2021, finale: Frankrike - Norge
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB
 • – Vurderer å endre omstridt koronaregel

  Premier League vurderer å endre på reglene som gjør at lag kan utsette kamper på grunn av mangel på spillere, skriver The Athletic.

  Før og etter nyttår har det blitt utsatt en rekke kamper som følge av skader, suspensjoner, landskamper og koronasmitte. På det meste har lag som Burnley fått utsatt hele fem kamper.

  Regelen er ikke krystallklar, men Premier League behandler hvert lags tilfeller før en kamp. Det vil si at man kan ha ganske mange koronatilfeller, men allikevel måtte spille. Det er fordi det handler om totalen av spillerfravær og ikke bare koronasmittede spillere.

  Premier League skriver i en uttalelse at de vurderer å endre reglene for utsettelse av kamper, fordi smittesituasjonen i ligaen og England ikke er like massiv.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Alastair Grant / AP
 • – Arsenal-spiller etterforskes for mistenksomme kort

  Engelske medier som The Athletic og Sky Sports melder at en Arsenal-spiller etterforskes etter en rekke mistenksomme gule kort.

  Det engelske fotballforbundet (FA) bekrefter at de er klar over situasjonen.

  – FA har blitt gjort oppmerksomme på hendelsen, og vi ser på det, sier de i en uttalelse til Sky Sports.

  Arsenal har ikke ønsket å kommentere anklagene til samme nettsted.

  The Athletic skriver at spillselskaper har blitt gjort oppmerksomme på mistenksomt mye penger satt på at en Arsenal-spiller skal få gult kort.

  Identiteten til Arsenal-spilleren har ikke blitt kjent.

  Arsenal
  Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal