NRK Meny

Disse skal evaluere Oslos OL-plan

Fire IOK-medlemmer og åtte rådgivere har fått plass i komiteen som evaluere søknadene for de olympiske vinterlekene i 2022. Adam Pengilly (Storbritannia), Barry Maister (New Zealand) og Tsunekazu Takeda (Japan) har fått jobben sammen med russiske Alexander Zjukov, som tidligere er plukket ut som leder.

– Hvert medlem av komiteen sitter med ekspertise og erfaring på en rekke områder – og forstår hva som skal til for å arrangere bærekraftige, velorganiserte og suksessrike olympiske vinterleker, sier IOK-president Thomas Bach i en pressemelding.

Siste nytt

 • Nytt tap for Jarstein

  Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin skal få det hardt med å gå videre i europaligaen. Torsdag kom det andre tapet på tre kamper da det ble 2-1 borte mot Zorya Lugansk.

  Rune Almenning Jarstein
  Foto: Axel Schmidt / Reuters
 • Graabak sliter – dropper samling

  Tidligere OL-vinner Jørgen Graabak får ikke kroppen til å fungere. Nå har 26-åringen droppet et planlagt høydeopphold med kombinertlandslaget og reist hjem for å finne ut hva som er galt, ifølge Adresseavisen.

  Jørgen Graabak
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Olic tilbake for Kroatia

  Tidligere stjernespiss Ivica Olic er tilbake i Kroatias landslag. Han blir assistent for den nye landslagssjefen Zlatko Dalic. – Det er en ære å være del av Kroatias landslag igjen, denne gang i en annerledes rolle, sier Olic til forbundets nettsted.

  UEFA-CUP
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal