Disse blir Carlsens VM-motstandere

Jan Nepomnjatsjtsjij, Wesley So og Fabiano Caruana skal forsøke å fravriste Magnus Carlsen tittelen i tidenes første offisielle VM i Fischer-sjakk.

Semifinaleoppsettet ble klart etter at de siste kvartfinaledagene i mesterskapet ble gjennomført denne helgen. Der røk blant andre amerikanske Hikaru Nakamura og russeren Peter Svidler ut.

Finalespillet i turneringen sendes på NRK og skal spilles på Henie Onstad Kunstsenter på Høvik utenfor Oslo, og det vil gå over sju dager mellom 27. oktober og 2. november.

Som følge av at han er regjerende mester, er Carlsen automatisk kvalifisert til semifinalerundene som nå venter. (NTB)

Norway Chess
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Bulgarias landslagssjef går av

  Krasimir Balakov går av som landslagssjef for Bulgaria, skriver Sky Sports. Både han og forbundet har vært i hardt vær etter rasismeskandalen under kampen mot England. Sky Sports mener å vite at det er flere som går av i solidaritet med Balakov.

  krasmir balakov
  Foto: TONY O'BRIEN
 • Mulig El Clásico 18. desember

  I en pressemelding skriver Real Madrid at begge klubbene har foreslått 18. desember som en passende dato for det utsatte oppgjøret. El Clásico, som er kampen mellom Barcelona og Real Madrid, var opprinnelig satt opp til å spilles 26. oktober, men er utsatt på grunn av urolighetene i Barcelona

  Zinedine Zidane
  Foto: Pierre-philippe Marcou / AFP
 • Klopp spøkte om Solskjær

  Liverpool-manager Jürgen Klopp sendte et lite stikk til Ole Gunnar Solskjær. Han spøkte litt med uttalelsene til Solskjær omkring skadde spillere. – I går ingen sjanse for de Gea og Pogba. Idag var det kanskje. I morgen er det kanskje en mulighet. Liverpool har ikke avgitt poeng på de åtte første kampene og leder Premier League overlegent.

  Jürgen Klopp
  Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal