Direkte: Skøyter

Oppsummert

 • 20.25: Verdenscupfinaler, skøyter.
 • Direkte fra Salt Lake City, USA.
 • Kommentatorer: Carl Andreas Wold og Even Wetten.
 • Går 500 meteren i søndagstempo

  Jøss, dette var rart. Ruslan Murashov og Pavel Kulizhnikov ser nesten ut til å gjennomføre en slags boikott av 500 meteren. De formelig lunter avgårde i søndagstempo og ser ut til å gjennomføre en slags demonstrasjon. Den russiske duoen ender selvsagt på siste plass.

  Kulizhnikov avviser likevel at det var noen demonstrasjon overfor NRK. Han sier at han valgte å ta det med ro, siden han allerede hadde gått en 500 meter og faktisk satt verdensrekord.

 • Lorentzen inn til 5.-plass

  Det går ikke fort nok for Håvard Holmefjord Lorentzen, men han setter likevel ny norsk rekord med tiden 34.28. Det holder til en foreløpig 5.-plass i dette selskapet.

 • Straks 500 meter

  Det er straks klart for 500 meter for menn og kvinner. Det er kvinnene som skal gå først, der har Norge ingen deltagere. På 500 meter menn, stiller Håvard Holmefjord Lorentzen.

 • Yuskov inn på 3.-plass

  Denis Yuskov går inn til tiden 1.41.49, men er ikke i nærheten av noen verdensrekordtid. Han legger seg foran Sverre Lunde Pedersen, som ender på 4.-plass. Det er Kjeld Nuis som vinner 1500 meteren med ny verdensrekord, 1.40.17. Thomas Krol tar andreplassen.

  Allan Dahl Johansson ender på 7.-plass, Sindre Henriksen på 9.-plass, mens Håvard Bøkko kommer på 12.-plass.

Laster innhold, vennligst vent..
- Vinner med nesten 5 sekunder

Siste nytt

 • Elverum sluttspillmester

  Elverum ble sluttspillmester for åttende gang på rad i håndball for herrer etter å ha slått ØIF Arendal 31-28 søndag.

  Elverum hadde vunnet de to første kampene i årets sluttspillsfinale, og dermed var søndagens kamp avgjørende i best av fem-serien.

  Elverum-jubel i håndball
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Brann vann i Bodø

  Brann slo Bodø/Glimt 2-1. Dei scora to raske mål etter rundt ein halv time, før Glimt reduserte like før pause. Andre omgang blei mållaus, og Brann sikra sin tredje siger på rad.

  Brann er dermed på femteplass, på målskilnaden bak Bodø/Glimt.

   Bodø/Glimt- Brann.
  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
 • Kvalik for Ryerson

  Julian Ryerson og hans «julesongklubb» Union Berlin må ut i kvalifisering for opprykk til Bundesliga. Union spela 2-2 mot Bochum, og hamna bak Paderborn på målskilnad. Paderborn rykkjer opp saman med Köln.

  Unions motstandar i kvaliken blir Stuttgart.

  Julian Ryerson
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal