Direkte: Skøyter

Oppsummert

 • 20.25: Verdenscupfinaler, skøyter.
 • Direkte fra Salt Lake City, USA.
 • Kommentatorer: Carl Andreas Wold og Even Wetten.
 • Går 500 meteren i søndagstempo

  Jøss, dette var rart. Ruslan Murashov og Pavel Kulizhnikov ser nesten ut til å gjennomføre en slags boikott av 500 meteren. De formelig lunter avgårde i søndagstempo og ser ut til å gjennomføre en slags demonstrasjon. Den russiske duoen ender selvsagt på siste plass.

  Kulizhnikov avviser likevel at det var noen demonstrasjon overfor NRK. Han sier at han valgte å ta det med ro, siden han allerede hadde gått en 500 meter og faktisk satt verdensrekord.

 • Lorentzen inn til 5.-plass

  Det går ikke fort nok for Håvard Holmefjord Lorentzen, men han setter likevel ny norsk rekord med tiden 34.28. Det holder til en foreløpig 5.-plass i dette selskapet.

 • Straks 500 meter

  Det er straks klart for 500 meter for menn og kvinner. Det er kvinnene som skal gå først, der har Norge ingen deltagere. På 500 meter menn, stiller Håvard Holmefjord Lorentzen.

 • Yuskov inn på 3.-plass

  Denis Yuskov går inn til tiden 1.41.49, men er ikke i nærheten av noen verdensrekordtid. Han legger seg foran Sverre Lunde Pedersen, som ender på 4.-plass. Det er Kjeld Nuis som vinner 1500 meteren med ny verdensrekord, 1.40.17. Thomas Krol tar andreplassen.

  Allan Dahl Johansson ender på 7.-plass, Sindre Henriksen på 9.-plass, mens Håvard Bøkko kommer på 12.-plass.

Laster innhold, vennligst vent..
- Vinner med nesten 5 sekunder

Siste nytt

 • Seier for FCK i mesterligakvaliken

  Ståle Solbakkens FC København har én fot i neste runde i mesterligakvalifiseringen etter at de tirsdag kveld vant 2-0 borte mot walisiske The New Saints.

  Dermed må det en kollaps til i Parken neste uke om Solbakken & co. ikke skal ta seg videre.

  Solbakken
  Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
 • Russisk proffbokser døde etter kamp

  Maksim Dadasjev (28) døde av skadene han pådro seg under proffkampen mot Subriel Matias fredag. Bokseren kastet inn håndkleet etter elleve av tolv runder i boksestevnet i Maryland, USA. Russeren ble så kjørt til sykehus. Legene konstaterte at hjernen hans hadde hovnet opp og forsøke å operere ham, men livet sto ikke til å redde.

  Dadashev
  Foto: Steve Marcus / AFP
 • Sarpsborg-keeper solgt

  Sarpsborg 08s russiske keeper Aleksandr Vasjutin er solgt til Zenit St. Petersburg. Det bekrefter klubbene tirsdag kveld. 24 år gamle Vasjutin kom til Sarpsborg fra finske Lahti i fjor sommer.

  Eliteserien fotball, menn (15. Runde): Stabæk - Sarpsborg 08 (3-3)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal