Direkte: Skøyter

Oppsummert

 • 20.25: Verdenscupfinaler, skøyter.
 • Direkte fra Salt Lake City, USA.
 • Kommentatorer: Carl Andreas Wold og Even Wetten.
 • Går 500 meteren i søndagstempo

  Jøss, dette var rart. Ruslan Murashov og Pavel Kulizhnikov ser nesten ut til å gjennomføre en slags boikott av 500 meteren. De formelig lunter avgårde i søndagstempo og ser ut til å gjennomføre en slags demonstrasjon. Den russiske duoen ender selvsagt på siste plass.

  Kulizhnikov avviser likevel at det var noen demonstrasjon overfor NRK. Han sier at han valgte å ta det med ro, siden han allerede hadde gått en 500 meter og faktisk satt verdensrekord.

 • Lorentzen inn til 5.-plass

  Det går ikke fort nok for Håvard Holmefjord Lorentzen, men han setter likevel ny norsk rekord med tiden 34.28. Det holder til en foreløpig 5.-plass i dette selskapet.

 • Straks 500 meter

  Det er straks klart for 500 meter for menn og kvinner. Det er kvinnene som skal gå først, der har Norge ingen deltagere. På 500 meter menn, stiller Håvard Holmefjord Lorentzen.

 • Yuskov inn på 3.-plass

  Denis Yuskov går inn til tiden 1.41.49, men er ikke i nærheten av noen verdensrekordtid. Han legger seg foran Sverre Lunde Pedersen, som ender på 4.-plass. Det er Kjeld Nuis som vinner 1500 meteren med ny verdensrekord, 1.40.17. Thomas Krol tar andreplassen.

  Allan Dahl Johansson ender på 7.-plass, Sindre Henriksen på 9.-plass, mens Håvard Bøkko kommer på 12.-plass.

Laster innhold, vennligst vent..

Lunde Pedersen slo tilbake etter fallet

- Vinner med nesten 5 sekunder

Siste nytt

 • Krogh inn på nordnorsk regionlag

  Langrennsprofilen Finn-Hågen Krogh (30), som nylig ble vraket fra landslaget, blir en del av utviklingslaget Team Elon Nord-Norge for 2021/22-sesongen.

  Det opplyser Norges Skiforbund på sitt nettsted.

  Krogh røk ut av elitelandslaget da en av sprintplassene forsvant foran kommende sesong.

  Finn Hågen Krogh
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Får fylle tribunene med vaksinerte

  Baseballklubbene New York Yankees og New York Mets får fylle tribunene til siste plass fra 19. mai, så lenge alle tilskuere er vaksinert.

  Begge klubber svarer med å tilby gratisbilletter til alle som lar seg vaksinere ved ankomst til stadion.

  New York-guvernør Andrew Cuomo informerte om de nye reglene på en pressekonferanse sammen med Yankees-president Randy Levine og Mets-president Sandy Alderson.

  – Om 100 prosent er vaksinert, kan dere fylle stadion 100 prosent. For uvaksinerte gjelder tometersregelen, sa Cuomo.

  Janssen-vaksinen vil bli tilbudt gratis utenfor klubbenes arenaer, og alle som tar den vil få en gratisbillett. (NTB)

  Houston Astros v New York Yankees
  Foto: Sarah Stier / AFP
 • Välbe gir Røste kamp om styreverv

  Den russiske skipresidenten Jelena Välbe vil inn i toppen av Det internasjonale skiforbundet. Hun gir Erik Røste kamp om plassene rundt styrebordet.

  Onsdag gikk fristen for å nominere kandidater til vervene som president og styremedlemmer i Det internasjonale skiforbundet (FIS) ut. Nå er listene over aktuelle navn offentliggjort.

  Den viser at fire personer ønsker å bli Gianfranco Kaspers arvtaker i rollen som president. Den 77-årige sveitseren gir seg etter å ha vært president siden 1998.

  Navnene på de fire som er aktuelle for presidentvervet, kommer ikke som noen overraskelse. Svensk-britiske Johan Eliasch, den tidligere alpinisten Urs Lehmann fra Sveits, svenske Mats Årjes og tidligere FIS-generalsekretær Sarah Lewis har for lengst lansert sine kandidaturer.

  Listen over aktuelle styremedlemmer inneholder 17 navn. Den norske skipresidenten Erik Røste og Jelena Välbe er blant disse. Røste stiller til gjenvalg.

  Välbe
  Foto: Lise Åserud

Sendeplan

Kl. Program Kanal