NRK Meny
Lagkonkurranse.

Direkte: Alpint lagkonkurranse

Oppsummert

 • 17.30: Verdenscupfinale alpint, lagkonkurranse.
 • Overlegen seier til Stuhec

  Slovenias Ilka Stuhec vant utforfinalen for kvinner i Aspen onsdag kveld. Hun vant 0,66 foran Lindsey Vonn (USA). Ingen norske deltok i verdenscupavslutningen.

  Samtidig sikret hun sammenlagtseieren i utforcupen.

  Ilka Stuhec
  Foto: DIMITAR DILKOFF / AFP
 • Her kjører Mowinckel ut

  Ragnhild Mowinckel mistet balansen og kjørte ut i sesongens første verdenscuprenn i utfor i Lake Louise. Alpinisten virket uskadet og reiste seg etter hvert for egen maskin. Maria Therese Tviberg (startnummer 42) imponerte med en foreløpig 13.-plass. Ilka Stuhec leder når drøyt 50 jenter har fullført rennet.

  Ragnhild Mowinckel falt i Lake Loise. Komm.: Ole Kristian Stoltenberg og Bjarne Solbakken.
 • Mowinckel langt bak på trening

  Ragnhild Mowinckel hadde bare 30. beste tid på torsdagens utfortrening i den tyske byen Garmisch-Partenkirchen. Mowinckel var 2,17 sekunder bak franske Romane Miradoli, som var den raskeste med tiden 1.49,50. Mowinckel ligger på en foreløpig 41.plass sammenlagt i verdenscupen, før lørdagens utforrenn.

 • Smiseth Sejersted på sjetteplass

  Lotte Smiseth Sejersted kjørte et strålende OL-utfor. Det så lenge ut som om Bærums-jenta skulle ta ny ledertid i mål, men endte 44 hundredeler bak Maze og Gisin. Det holdt til en sterk sjetteplass.

Ragnhild Mowinckel falt i Lake Loise. Komm.: Ole Kristian Stoltenberg og Bjarne Solbakken.

Siste nytt

 • Nedturen fortsetter for Everton

  Everton sliter både i mesterligaen og i europaligaen. Torsdag gikk laget på et stygt 1-5-tap hjemme for italienske Atalanta. Det var Evertons fjerde tap. Laget har sanket bare ett poeng i turneringen. Det kom i 2-2-kampen mot Apollon Limassol.

  Britain Soccer Europa League
  Foto: Peter Byrne / AP
 • Finaleplassen røk for Ulsrud

  Torsdagens semifinale endte med norsk 3-8-tap for Sverige for Thomas Ulsrud og hans curlingmannskap i EM. Tidligere på dagen hadde Ulsrud & co. sikret seg en plass i OL ved å bli blant de fire beste. Nå blir det spill om bronsen mot Sveits fredag.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix
 • Torsdagens utfortrening også avlyst

  Torsdagens planlagte gjennomkjøring av utforløypa i Lake Louise måtte avlyses. Arrangøren vil spare på traseen til helgens øvelser. Også onsdag ble utfortreningen avlyst fordi snøen som falt tidligere i uken hadde gjort traseen for bløt.

  jansrud
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal