NRK Meny
Lagkonkurranse.

Direkte: Alpint lagkonkurranse

Oppsummert

 • 17.30: Verdenscupfinale alpint, lagkonkurranse.
 • Overlegen seier til Stuhec

  Slovenias Ilka Stuhec vant utforfinalen for kvinner i Aspen onsdag kveld. Hun vant 0,66 foran Lindsey Vonn (USA). Ingen norske deltok i verdenscupavslutningen.

  Samtidig sikret hun sammenlagtseieren i utforcupen.

  Ilka Stuhec
  Foto: DIMITAR DILKOFF / AFP
 • Her kjører Mowinckel ut

  Ragnhild Mowinckel mistet balansen og kjørte ut i sesongens første verdenscuprenn i utfor i Lake Louise. Alpinisten virket uskadet og reiste seg etter hvert for egen maskin. Maria Therese Tviberg (startnummer 42) imponerte med en foreløpig 13.-plass. Ilka Stuhec leder når drøyt 50 jenter har fullført rennet.

  Ragnhild Mowinckel falt i Lake Loise. Komm.: Ole Kristian Stoltenberg og Bjarne Solbakken.
 • Mowinckel langt bak på trening

  Ragnhild Mowinckel hadde bare 30. beste tid på torsdagens utfortrening i den tyske byen Garmisch-Partenkirchen. Mowinckel var 2,17 sekunder bak franske Romane Miradoli, som var den raskeste med tiden 1.49,50. Mowinckel ligger på en foreløpig 41.plass sammenlagt i verdenscupen, før lørdagens utforrenn.

 • Smiseth Sejersted på sjetteplass

  Lotte Smiseth Sejersted kjørte et strålende OL-utfor. Det så lenge ut som om Bærums-jenta skulle ta ny ledertid i mål, men endte 44 hundredeler bak Maze og Gisin. Det holdt til en sterk sjetteplass.

Ragnhild Mowinckel falt i Lake Loise. Komm.: Ole Kristian Stoltenberg og Bjarne Solbakken.

Siste nytt

 • Manchester City til ligacupfinale

  Manchester City er klar for sesongen første finale etter å ha slått Bristol City 3-2 tirsdag og 5-3 sammenlagt i ligacupens semifinale. I finalen på Wembley 25. februar er det vinneren av londonderbyet mellom Arsenal og Chelsea som venter.

  Joseph Pep Guardiola
  Foto: Stuart Franklin / Bongarts/Getty Images
 • Snøball mot Kristoffersen

  Henrik Kristoffersen raste etter at noen i publikum kastet en snøball på ham i 2. omgang i slalåmrennet i Schladming. Nordmannen endte nok en gang på andreplass bak Marcel Hirscher.

  ddd
 • Phil Neville overtar England

  Phil Neville er ansatt som ny sjef for Englands kvinnelandslag i fotball, med har en avtale som gjelder til EM-sluttspillet i 2021.

  Det opplyste Englands fotballforbund tirsdag. 41-åringen har en lang spillerkarriere bak seg i Manchester United, Everton og på Englands landslag.

Sendeplan

Kl. Program Kanal