Diomandé startar

Norske Adama Diomandé startar i sesongens første Premier Leauge-kamp. Spissen skal i lag med resten av Hull bryne seg på den regjerande meisteren Leicester.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Storbritannia åpner for tilskuere

  Opp til 4000 tilskuere kan få plass på britiske idrettsarenaer fra 2. desember, opplyste statsminister Boris Johnson om mandag, ifølge Sky Sports.

  Hvor mange som får tilgang til å følge idrett fra tribuneplass er avhengig av smittetrykket i det aktuelle området der idrettsarrangementet finner sted. Der smitten er lav, kan så mange som 4.000 personer bli sluppet inn.

  Dermed kan tilskuere snart bli å se på kamper i blant annet Premier League igjen.

  Pappfigurer av Brighton-supportere
  Foto: Glyn Kirk / AP
 • Vil ha skiskyting i Holmenkollen

  Verdenscupen i skiskyting i Holmenkollen går på de planlagte datoene 18.-21. mars og avslutter dermed den kommende sesongen.

  Samtidig er det klart at tsjekkiske Nove Mesto overtar verdenscuphelgen i Beijing som skulle vært et slags prøve-OL foran lekene i den kinesiske hovedstaden i 2022.

  Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) har nå spikret kalenderen for siste tredel av sesongen, mens de to første tredelene var klare fra før. Verdenscupåpningen skjer i finske Kontiolahti kommende helg.

  (NTB)

  Johannes Thingnes Bø og Vetle Sjaastad Christiansen
  Foto: Berit Roald / NTB
 • Danmark arrangerer håndball-EM

  Danmark skal arrangere håndball-EM for kvinner. Det melder idrettstalsmannen i partiet Venstre i Danmark på sin Twitter-konto.

  Norge skulle i utgangspunktet være medarrangør sammen med Danmark, men forrige uke måtte Trondheim gi fra seg sine kamper etter anbefalinger fra de norske helsemyndighetene.

  Mandag blir det altså bekreftet at Danmark tar over alle kampene.

  Dermed blir det EM-start i Danmark 3. desember.

  Håndball VM kvinner Kumamoto Japan
  Foto: Vidar Ruud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal