Diddy sier han vil kjøpe NFL-laget Panthers

Hiphopartisten Diddy skriver på Twitter at han vil bli den første svarte personen til å eie et NFL-lag og vil kjøpe Carolina Panthers.

Sean "Diddy" Combs

Forbes Magazine anslår Diddy er god for 820 millioner amerikanske dollar, men Carolina Panthers er verdt nesten tre ganger så mye.

Foto: Rich Fury / AP

Diddy, som egentlig heter Sean Combs og som også er kjent som Puff Daddy, P. Diddy og Dirty Money, skriver at det er på tide med svarte eiere og mangfold i den amerikanske fotballigaen NFL.

Carolina Panthers

CAROLINA PANTHERS: Diddy vil kjøpe Carolina Panthers fra North Carolina.

Foto: Streeter Lecka / AFP

På tross av at to tredeler av spillerne i NFL er svarte, er det kun ett lag som eies av en person med minoritetsbakgrunn, Jacksonville Jaguars, som eies av Shahid Khan.

Etter at hiphopmogulen skrev meldingen på Twitter har den amerikanske fotballspilleren Colin Kaepernick og NBA-stjernen Steph Curry sagt at de vil være med.

Forbes Magazine anslår Diddy er god for 820 millioner amerikanske dollar. For et par måneder siden anslo samme magasin at fotballaget han ønsker å kjøpe var verdt nesten tre ganger så mye, 2,3 milliarder dollar.

Laster Twitter-innhold

Stille protest

Hundrevis av NFL-spillere, trenere og eiere har i høst sluttet seg til en lydløs protest mot Trumps krav om at klubbene må sparke spillere som ikke står oppreist når den amerikanske nasjonalsangen fremføres.

Spillerne og eierne til Dallas Cowboys ble kraftig buet på av publikum da gikk ned på kne i protest med president Donald Trump

NFL-spillerne ble buet på i Dallas da de knelte under nasjonalsangen.

Protesten til de afroamerikanske spillerne i NFL ble startet av San Francisco 49ers' quarterback Colin Kaepernick i fjor da han satte seg ned under The Star Sprangled Banner.

Kaepernick sa han ikke ville stå for et land som undertrykker svarte og fargede mennesker.

Saken har samtidig blitt et slags korstog for Trump, som har sagt at protesten fra de amerikanske fotballklubbene ikke har noe å gjøre med rasisme å gjøre, og at fansen burde forlate kampene når spillerne kneler.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Kristoff-spurt gav etappeseier

  Alexander Kristoff viste gryende VM-form da han avsluttet best og vant åpningsetappen av sykkelrittet Tour of Slovakia onsdag.

  Åpningsdagen av det slovakiske rittet byr på ikke mindre enn to etapper. Den første på 138 kilometer med start og mål i Bardejov endte i massespurt, og der var Kristoff den klart sterkeste, og vant foran danske Michael Mørkøv.

  Senere onsdag skal det sykles en 7,4 kilometer lang individuell tempoetappe. Der bærer Kristoff naturlig nok ledertrøya etter seieren på åpningsetappen.

  Kristoff
  Foto: Thibault Camus / AP
 • Bullen avsluttet norsk fiasko-VM

  Det norske brytehåpet Grace Bullen vant sin første kamp, men røk 2-11 for Anastasia Nichita fra Moldova i åttedelsfinalen, dermed er hun ute av mesterskapet.

  Bullens videre skjebne og mulig OL-plass var avhengig om den samme Nichita tok seg videre fra kvartfinalen. Hun tapte derimot klart for japanske Risako Kawai.

  Bullen i 57-kilosklassen var det siste gjenværende norske håpet i mesterskapet.

  De øvrige fem norske utøverne, fire menn og menn kvinner, røk alle ut etter bare én eller to kamper på matta. Dermed ble årets VM ingen stor suksess for Norges vedkommende. (NTB)

  Grace Bullen
  Foto: Attila Kisbenedek / AFP
 • Zuccarello og Wild tapte på overtid

  Mats Zuccarello forlot Dallas Stars til fordel for en lukrativ kontrakt med Minnesota Wild. Tirsdag hadde han sin debut i Wild-drakten da gamleklubben vant 2-1. Justin Dowling ble matchvinner for Dallas Stars 3.35 minutter ut i overtiden.

  Mats Zuccarello
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal