Diamond League-åpningen flyttes

Diamond League har gjort flere endringer i programmet fram mot OL i Tokyo. Fredag presenterte de denne planen for gjennomføring av friidrettsstevner på høyeste nivå:

** Åpningen som skulle ha gått i Rabat 23. mai flyttes til Gateshead samme dato. Her er det både 1500 og 5000 meter for menn på programmet.

** Stevnet i Doha 28. mai går som planlagt.

** Stevnet som skulle ha gått i Roma 4. juni flyttes til Firenze 10. juni.

** Bislett Games, som skulle ha gått 10. juni, flyttes til 1. juli.

** Det er foreløpig ingen endringer for stevnene i Stockholm 4. juli, Monaco 9. juli og London 13. juli.

Britain Athletics European Team Championships
Foto: Scott Heppell / Ap

Siste nytt

 • Ullvang hundredeler unna OL-billett

  Lars Magne Ullvang ble nummer tre i A-finalen på K1 1000 meter i OL-kvalifiseringen i Szeged. Padleren leverte en sterk sluttspurt, men det holdt akkurat ikke til å ta seg forbi franske Guillaume Burger, som ble nummer to og sikret OL-billett. Artuur Peters ledet hele veien og vant, mens Burger kom i mål 62 hundredeler bak belgieren, skriver NTB. Ullvang var igjen 28 hundredeler bak Burger, og dermed ble det ikke OL-billett i denne omgang.

  Ullvang
  Foto: Ester Ayerdi / NTB
 • Viking-talent på lån til Mjøndalen

  Viking-spiller Sebastian Sebulonsen (21) har skrevet ny kontrakt med klubben og lånes ut til Mjøndalen. Avtalen strekker seg ut juli, men oppholdet kan forlenges, opplyser Viking på sine nettsider.

  Sebastian Sebulonsen
  Foto: Christoffer Andersen / Christoffer Andersen
 • Wild rundspilt av St. Louis Blues

  Mats Zuccarello fikk nesten 19 minutter på isen da hans Minnesota Wild tapte 0-4 for St. Louis Blues i NHL. Minnesota Wild og St. Louis Blues ligger på henholdsvis tredje- og fjerdeplass i den vestlige NHL-avdelingen. Nå gjenstår bare én kamp i grunnspillet, og Wild møter nettopp Blues torsdag kveld lokal tid.

  Wild
  Foto: Jeff Curry / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal