NRK Meny

Diamond League 2017

 • Ingebrigtsen nær personlig rekord

  Flere av verdens beste sto på startstreken da Filip Ingebrigtsen løp 1500 meter på Diamond League-stevnet i Monaco. Etter stor fart på de første rundene, var han i rute til å sette personlig rekord, som glapp med fem hundredeler. 24-åringen tok 4.-plass med tiden 3.32,48. Elijah Motonei Managoi vant med tiden 3.28,80, men Ingebrigtsen slo blant andre regjerende verdensmester Asbel Kiprop.

 • 9,69 på Andre de Grasse

  Andre de Grasse sprang 100 m på utrulege 9,69 i Stockholm i dag. Men han hadde 4,8 sekundmeter medvind, derfor kan ikkje tida reknast som personleg rekord.

  De Grasse med fabelaktig tid på 100m
 • Ingebrigtsen med nytt superløp

  Jakob Ingebrigtsen (16) satte en ny klar personlig rekord da han løp inn på 3.39,92 på 1500 meter i sin Diamond League-debut i Stockholm. Ingebrigtsen endte likevel sist i et meget sterkt heat, som ble vunnet av Timothy Cheruiyot på 3.30,77 som er klar årsbeste i verden.

  Jakob Ingebrigtsen fortsetter å imponere.
 • Karsten Warholm vann igjen

  Karsten Warholm tok sin andre Diamond League-siger på fire dagar då han vann 400 m hekk i Stockholm med tida 48,82.

  Tida er 57 hundredeler bak resultatet frå Bislett. Han var klart framfor Rasmus Magi, som blei nr to på 49,16.

  Warholm tar sin andre seier i Diamond League
De Grasse med fabelaktig tid på 100m
Jakob Ingebrigtsen fortsetter å imponere.
Warholm tar sin andre seier i Diamond League
Blessing Okagbare

Siste nytt

 • Koreas første fellesgull på 27 år

  Bordtennisduoen bestående av sørkoreanske Jang Woo-jin og nordkoreanske Cha Hyo Sim gikk helt til topps i en bordtennisturnering avholdt i Daejon. Ikke siden 1991 har et felles koreansk lag tatt gull i en idrett, også da i bordtennis. I april ble det holdt et toppmøte mellom landene hvor de lovet å øke sitt samarbeid innen sport.

  Foto: Hong Hae-in / AP
 • Sterk slutt sikret seier

  Spanske Omar Fraile sikret sin første etappeseier i Tour de France da han gikk til topps på den 14. etappen i årets utgave. På Belgias nasjonaldag så det lenge ut til at det skulle bli belgisk etappeseier, men Fraile ble for sterk opp monsterbakken.

  Tour de France
  Foto: Benoit Tessier / Reuters
 • Norges J19-lag til semifinale

  Norges J19-lag tok seg til semifinale i EM-sluttspillet med å ta sin annen seier i gruppespillet. Lørdag ble Frankrike slått 1-0. Sophie Haug scoret Norges eneste mål.

  UEFA European kvinner U-19
  Foto: Urs Flueeler/keystone / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis
X Games Minneapolis -- Menn BMX Dirt Finale | Menn Motorcross Best Whip Finale | Menn Motocross Best Trick Finale | Menn Skateboard Big Air Finale