NRK Meny
Normal

NRK kårer: Dette er OLs 10 største stjerner

Vinter-OL i Sotsji er rett rundt hjørnet, og lekenes største kjendiser er på plass i den russiske kystbyen. Men hvem kan smykke seg med tittelen «Sotsji-OLs største stjerne»? Her er NRKs topp 10-liste!

Ettersom ishockey og kunstløp er så enormt stort (det er OLs klart største grener), har vi valgt å holde antall ishockeyspillere og kunstløpere til et minimum. Hvis ikke ville lista kun bestått av ishockeyspillere, kunstløpere og snowboarder Shaun White. Topp 10-lista er utarbeidet av NRKs sportsredaksjon.

Les også: Her er OLs største «gærninger»

 • Hva synes DU om NRKs topp 10-liste? Si din mening og sett gjerne opp din egen topp 10-liste i kommentarfeltet nederst i artikkelen!

Siste nytt

 • Bergrem falt fra OL-medalje

  Torgeir Bergrem (26) var best av alle i finalen i snøbrett Big Air i sitt første run, men etter fall i både sitt andre- og tredje run, ble det ingen topplassering for mannen fra Harstad. Sebastian Toutant fra Canada vant OL-gullet.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Big Air menn.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Canada slått av Tyskland

  Canadas hockeylag nådde ikke finalen i OL etter et sensasjonelt nederlag for Tyskland i semifinalen fredag. Tyskland vant 4-3 og møter OUR i finalen søndag. Bronsekampen mellom Canada og Tsjekkia spilles lørdag.

  Tyskland hockey
  Foto: Jung Yeon-je / AFP
 • Kristoff nummer åtte etter velt

  Alexander Kristoff fikk en tung fredag i Abu Dhabi Tour. Syklisten endte på åttendeplass på den 3. etappen av rittet etter at han endte i asfalten 45 kilometer før målgang. Tyske Phil Bauhaus knep seieren. Kristoffer Halvorsen ble nummer 13, mens Sven Erik Bystrøm trillet inn som nummer 38.

  Alexander Kristoff
  Foto: Giuseppe Cacace / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL i Pyeongchang: Curling, finale
OL i Pyeongchang
OL i Pyeongchang: Skøyter fellesstart
OL i Pyeongchang
OL-magasin
4-4-2 med Schau og Aune
Høydepunkter fra dagen
4-4-2 med Schau og Aune
Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang
OL-magasin