NRK Meny
Normal

Dette er lesernes VM-høydepunkter

NRK.nos lesere har talt - dette var høydepunktene under VM i Val di Fiemme.

Et etterlengtet svensk gull, Anders Bardals store øyeblikk i normalbakken og tapre Northug-tårer - her kan du gjennoppleve ti store øyeblikk fra årets VM på ski. Redigering: Hans Petter Skolsegg og Peter Bryng.

VIDEO: Dette er NRK.no-lesernes beste VM-minner. Videoen starter med nummer ti, og avslutter med det øyeblikket flest lesere har sterke minner fra.

Det ble mange flotte norske øyeblikk under ski-VM, og i samarbeid med leserne har NRK.no nå kåret noen av de aller største høydepunktene.

Etter at vi ba leserne om å komme med tilbakemeldinger på Facebook, har vi endt opp med ti minnerike videoklipp fra mesterskapet.

Videoen begynner med nummer ti, og avslutter med et historisk øyeblikk som mange lesere neppe glemmer med det første.

Se og kos dere!


Siste nytt

 • Lunde irritert over arrangørene

  Katrine Lunde var irritert etter VM-seieren over Nederland i kveld. Dopingkontrollen kom ikke i gang. – Dette tar for lang tid. Ikke får vi restituert heller, sa en litt oppgitt Lunde til NTB i pressesonen.

  Katrine Lunde Haraldsen jubler
  Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpi
 • Christiansen tok også bronse

  Henrik Christiansen tok bronse på 1500 meter fristil under svømme-EM i København i kveld. 21-åringen fra Skjetten svømte inn på 14:25,66, og endte elleve sekunder bak ukrainske Mykhaylo Romanchuk, som vant distansen.

  Henrik Christiansen
  Foto: SVT
 • Susann Bjørnsen tok bronse

  Susann Bjørnsen fra Bardu tok sin første medalje i et internasjonalt mesterskap fredag ettermiddag. På 100 meter medley svømte hun inn på tiden 59.26, som er personlig rekord.

  SUSANN
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal