NRK Meny
Normal

Dette er lesernes VM-høydepunkter

NRK.nos lesere har talt - dette var høydepunktene under VM i Val di Fiemme.

Et etterlengtet svensk gull, Anders Bardals store øyeblikk i normalbakken og tapre Northug-tårer - her kan du gjennoppleve ti store øyeblikk fra årets VM på ski. Redigering: Hans Petter Skolsegg og Peter Bryng.

VIDEO: Dette er NRK.no-lesernes beste VM-minner. Videoen starter med nummer ti, og avslutter med det øyeblikket flest lesere har sterke minner fra.

Det ble mange flotte norske øyeblikk under ski-VM, og i samarbeid med leserne har NRK.no nå kåret noen av de aller største høydepunktene.

Etter at vi ba leserne om å komme med tilbakemeldinger på Facebook, har vi endt opp med ti minnerike videoklipp fra mesterskapet.

Videoen begynner med nummer ti, og avslutter med et historisk øyeblikk som mange lesere neppe glemmer med det første.

Se og kos dere!


Siste nytt

 • Bendtner: – Klar til Brann-kampen

  Det ble ingen pinsefotball på Nicklas Bendtner, men Rosenborgs danske stjernespiss skriver på Instagram at han er tilbake til søndagens toppkamp mot Brann. – Vi jobber hardt. Tilbake mot Brann, skriver Bendtner til et Instagram-bilde.

  Bendtner
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal