Det internasjonale skiforbundet FIS

 • Kasper forsvarer valget av Pattaya

  FIS-president Gian-Franco Kasper (75) forsvarer beslutningen om at Det internasjonale skiforbundets kongress legges til Thailand. Norges Skiforbund ønsket at FIS-kongressen i 2020 ikke skulle arrangeres i Pattaya.

  – Pattaya er ikke bare sexindustri. Etter det jeg vet, er det en by med fasiliteter for å avholde store kongresser. Byen har også den luksusen vi trenger for våre delegater, sa FIS-president Kasper på en pressekonferanse i Seefeld.

  Kasper
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Ber forbundet stanse FIS-kongress

  Trondheim Arbeiderparti ber Norges Skiforbund forsøke å stoppe FIS-kongressen i Pattaya i Thailand. De ønsker også å kaste FIS-president Gian-Franco Kasper. Partiet ønsker likevel fortsatt at Trondheim skal arrangere ski-VM, skriver Adresseavisen.

 • Røste innstilt til FIS-styret

  Styret i Norges Skiforbund (NSF) innstiller på at Erik Røste (58) blir Norges kandidat til styret i Det internasjonale skiforbundet.

  Dermed ligger det an til at Røste overtar for Sverre Seeberg under kongressen i Hellas senere i år.

  Skipresidenten
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK

Siste nytt

 • Fognini vant i Monte Carlo

  Fabio Fognini kronet en råsterk tennisuke med finaleseier i Monte Carlo Masters. Han ble første italiener på 51 år til å vinne ATP-turneringen i Monaco. Han vant finalen mot Dusan Lajovic med sifrene 6-3, 6-4. I semifinalen slo han ut Rafael Nadal.

  Monaco Monte Carlo Tennis Masters
  Foto: Claude Paris / AP
 • Carlsen med ny sliteseier

  Magnus Carlsen gikk seirende ut av nok et langdrygt parti i storturneringen i Karlsruhe. Sjakkesset brukte seks timer og 73 trekk på å nedkjempe spanske Francisco Vallejo. Som i åpningspartiet vant Carlsen med svarte brikker og leder nå turneringen.

  Magnus Carlsen
  Foto: jørund wessel carlsen / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal