Her jubler matchvinner Deshorn Brown over tre poeng

Deshorn Brown ble den store helten da Vålerenga sikret tre viktige poeng i bunnoppgjøret mot Start.

Vålerengas Deshorn Brown

GLAD MATCHVINNER: Vålerengas Deshorn Brown.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Kjetil Rekdals lag har fått en tøff start på årets eliteserie.

Etter kun en seier på seks kamper (mot Tromsø) var derfor Vålerenga i poengnød før oppgjøret mot tabelljumpo Start på Ullevaal.

– Det er en god følelse

Utålmodige supportere fikk imidlertid en oppmuntring tidlig i kampen da Deshorn Brown førte hjemmelaget i ledelsen allerede etter seks minutter.

Det var også Brown som scoret Vålerengas andre mål like før slutt.

Jeg liker ikke å se oss i bunnen, så det var bra. Vi fikk tre poeng, men vi må fortsette å jobbe hardt, fordi vi gjør fortsatt feil. Vi vil få problemer mot bedre lag, sier Brown til TV 2.

Vålerenga hadde stort sett overtaket mot et svært tafatt Start-lag i en ikke altfor underholdende kamp, der mulighetene til tre viktige poeng nok overskygget ambisjonene om festfotball.

Utover i 2. omgang spilte hjemmelaget seg til flere store sjanser, men avslutningene ble dessverre for upresise.

Fortsatt krise for Start

En av omgangens største mulighteter kom etter 67 minutter da Stengel fikk ballen like foran mål. Stengel klinte til fra sju meters hold, men ballen gikk over.

Sørlendingene klarte aldri å slå tilbake i kampen og ligger på sisteplass i eliteserien, mens Vålerenga nå er på 13.-plass etter sju kamper.

Start har fortsatt ikke vunnet en eneste kamp. Tre uavgjort er beholdningen i år.

Deshorn Brown, Vålerenga

Deshorn Brown setter inn Vålerengas første mål.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Elverum og Halden i NM-finalen

  Elverum er klar for NM-finalen i håndball for menn etter 37-26 over Bækkelaget i onsdagens semifinale. Lukas Sandell ble mestscorende for Elverum med sju fulltreffere. Halden blir motstander i finalen i Oslo Spektrum 29. desember.

  apelgren
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Dropper omstridt aldersgrense

  Linda Hofstad Helleland er innstilt som kandidat for å bli WADA-president, men har fått mye motgang allerede før valget. Den 5. november kom det et forslag fra den Afrikanske unionen om at en president må være 45 år, og ha mastergrad, noe Helleland ikke oppfyller. Mange tolket dette som et forsøk på å holde Helleland utenfor diskusjonen om å kunne bli president.

  Dopingjournalist i ARD, Nick Butler, forteller i kveld på Twitter at det forslaget ikke vil bli inkludert som et krav og at det blir avfeid som et tåpelig forslag.

  Laster Twitter-innhold
 • Sagosen vant «norsk duell»

  Sander Sagosen scoret tre mål da Paris Saint-Germain vant 27-20 borte mot Flensburg-Handewitt i mesterliga-gruppespillet i håndball. Gøran Søgard Johannessen, Magnus Jøndal og Torbjørn Bergerud var alle i aksjon for tyske Flensburg.

  Sander Sagosen
  Foto: Patrik Stollarz / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal