Deila skjelte ut Celtic-laget

Celtic-trener Ronny Deila er hardt presset i Skottland etter Europa-fiaskoen. Han skal ha langet ut mot spillerne i 40 minutter etter tapet for Molde.

Ronny Deila

TORDENTALE: Ronny Deila var forbannet etter tapet mot Molde og skjelte ut laget etter nytt tap i Europaligaen.

Foto: Graham Stuart / Reuters

Det skriver avisen The Scotsman.

Sesongen i Europa har vært alt annet enn bra for Ronny Deila og laget hans. Først røk de ut i play off til Champions League for andre året på rad. Deretter har Europaligaen blitt alt annet enn vellykket de fire første kampene og nå ligger laget sist i gruppen.

Og to tap mot Molde har økt presset på Deila, selv om de leder den hjemlige serien.

- Sint og skuffet

Etter det tapet fikk spillerne virkelig høre det fra Deila. Ifølge avisen The Scotsman har nordmannen langet ut mot spillerne i med en 40 minutter lang «hårføner» og blant annet sagt at de mangler karakter. Deila innrømmer selv at han virkelig sint.

– Jeg var veldig sint og skuffet. Vi manglet ærgjerrighet. Den skotske mentaliteten er noe Skottland er kjent for og som Kieran Tierney viste mot Molde. Hvis du går 20 år tilbake og tenker på spillerne som spilte da – de var sånn her, sier han og illustrerer ved å slå knyttneven i sin egen håndflate, ifølge Daily Record.

– Du er ingen fotballspiller dersom du ikke kan spille forsvar. Så enkelt er det, sier Deila.

Forventer støtte

Deila har vært under press siden han startet jobben som Celtic-trener og det har han uttalt at han er blitt vant til. Men etter to tap mot Molde har det blitt hett i Glasgow.

– Denne klubben har vist at de står bak sine trenere når de har hatt det tøft i europa. Vi kan ikke slåss med de store lagene, men vi kan slå Molde, Malmö og Legia Warszawa. Det er mitt mål neste år når vi kommer til Mesterligaen, sier Deila.

Søndag venter Ross County i skotsk eliteserie. Før kampen topper Celtic tabellen, men Hearts lurer bak. Dermed er seier mot Ross County viktig for Deila for ikke å få enda mer press på seg.

Sportsnyheter

Takling

Kristiansund-treneren raser etter takling: – Det går ikke an

Mjøndalen, som ikke hadde vunnet på 13 kamper, måtte vinne mot medaljekandidat Kristiansund for å holde liv i håpet om å unngå nedrykk fra Eliteserien. Men Christian Michelsen mener Mjøndalen-spiller burde fått rødt kort.

Siste nytt

 • Liverpool-reservene med cupseier

  Et B-preget Liverpool tok seg videre fra den fjerde runden i den engelske ligacupen da Preston ble slått 2-0 onsdag.

  Takumi Minamino og Divock Origi scoret målene for de rødkledde, som startet med blant annet Harvey Blair (18) og Tyler Morton (18) på banen.

  Mer etablerte spillere som Diogo Jota og Roberto Firmino så hele kampen fra benken og forbereder seg til Premier League-kampen mot Brighton til lørdag. Sadio Mané og Mohamed Salah var ikke med til Preston.

  Lucas Moura sørget for at Tottenham avanserte mot Burnley.

  ZL5eyUD7juI
  Foto: Jon Super / AP
 • Bayern-flause i den tyske cupen

  Et toppet Bayern München gikk onsdag kveld på en skikkelig smell i andre runde av den tyske cupen.

  Borte mot Borussia Mönchengladbach endte det med et utrolig 0-5-tap på Borussia-Park.

  To mål av Ramy Bensebaini, to mål av Breel Embolo og ett av Kouadio Koné sørget for seieren.

  Bayerns prestasjon vekker oppsikt verden over. Bayern stilte med sitt tilnærmet beste lag, men den tyske serielederen kollapset totalt foran øynene på lamslåtte tilskuere.

  dmvrr2IWgSs
  Foto: INA FASSBENDER / AFP
 • Sør-Amerika avviser VM-forslag

  Det søramerikanske fotballforbundet (Conmebol) avviste på onsdagens styremøte Fifas forslag om å arrangere fotball-VM annethvert år.

  – Det finnes ingen begrunnelse, ingen fordeler eller berettigelse for Fifas forsøk på å arrangere VM annethvert år i stedet for hvert fjerde år, heter det i en uttalelse etter styremøtet i Luque i Paraguay.

  – De ti nasjonene som utgjør Conmebol bekrefter at de ikke kommer til å delta i VM dersom det arrangeres annethvert år. (NTB)

  Soccer Biennial WCup Plan France
  Foto: Alessandra Tarantino / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal