NRK Meny
Normal

Deila skjelte ut Celtic-laget

Celtic-trener Ronny Deila er hardt presset i Skottland etter Europa-fiaskoen. Han skal ha langet ut mot spillerne i 40 minutter etter tapet for Molde.

Ronny Deila

TORDENTALE: Ronny Deila var forbannet etter tapet mot Molde og skjelte ut laget etter nytt tap i Europaligaen.

Foto: Graham Stuart / Reuters

Det skriver avisen The Scotsman.

Sesongen i Europa har vært alt annet enn bra for Ronny Deila og laget hans. Først røk de ut i play off til Champions League for andre året på rad. Deretter har Europaligaen blitt alt annet enn vellykket de fire første kampene og nå ligger laget sist i gruppen.

Og to tap mot Molde har økt presset på Deila, selv om de leder den hjemlige serien.

- Sint og skuffet

Etter det tapet fikk spillerne virkelig høre det fra Deila. Ifølge avisen The Scotsman har nordmannen langet ut mot spillerne i med en 40 minutter lang «hårføner» og blant annet sagt at de mangler karakter. Deila innrømmer selv at han virkelig sint.

– Jeg var veldig sint og skuffet. Vi manglet ærgjerrighet. Den skotske mentaliteten er noe Skottland er kjent for og som Kieran Tierney viste mot Molde. Hvis du går 20 år tilbake og tenker på spillerne som spilte da – de var sånn her, sier han og illustrerer ved å slå knyttneven i sin egen håndflate, ifølge Daily Record.

– Du er ingen fotballspiller dersom du ikke kan spille forsvar. Så enkelt er det, sier Deila.

Forventer støtte

Deila har vært under press siden han startet jobben som Celtic-trener og det har han uttalt at han er blitt vant til. Men etter to tap mot Molde har det blitt hett i Glasgow.

– Denne klubben har vist at de står bak sine trenere når de har hatt det tøft i europa. Vi kan ikke slåss med de store lagene, men vi kan slå Molde, Malmö og Legia Warszawa. Det er mitt mål neste år når vi kommer til Mesterligaen, sier Deila.

Søndag venter Ross County i skotsk eliteserie. Før kampen topper Celtic tabellen, men Hearts lurer bak. Dermed er seier mot Ross County viktig for Deila for ikke å få enda mer press på seg.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games: Rullebrett, street
X Games: Rullebrett, street