Deila skjelte ut Celtic-laget

Celtic-trener Ronny Deila er hardt presset i Skottland etter Europa-fiaskoen. Han skal ha langet ut mot spillerne i 40 minutter etter tapet for Molde.

Ronny Deila

TORDENTALE: Ronny Deila var forbannet etter tapet mot Molde og skjelte ut laget etter nytt tap i Europaligaen.

Foto: Graham Stuart / Reuters

Det skriver avisen The Scotsman.

Sesongen i Europa har vært alt annet enn bra for Ronny Deila og laget hans. Først røk de ut i play off til Champions League for andre året på rad. Deretter har Europaligaen blitt alt annet enn vellykket de fire første kampene og nå ligger laget sist i gruppen.

Og to tap mot Molde har økt presset på Deila, selv om de leder den hjemlige serien.

- Sint og skuffet

Etter det tapet fikk spillerne virkelig høre det fra Deila. Ifølge avisen The Scotsman har nordmannen langet ut mot spillerne i med en 40 minutter lang «hårføner» og blant annet sagt at de mangler karakter. Deila innrømmer selv at han virkelig sint.

– Jeg var veldig sint og skuffet. Vi manglet ærgjerrighet. Den skotske mentaliteten er noe Skottland er kjent for og som Kieran Tierney viste mot Molde. Hvis du går 20 år tilbake og tenker på spillerne som spilte da – de var sånn her, sier han og illustrerer ved å slå knyttneven i sin egen håndflate, ifølge Daily Record.

– Du er ingen fotballspiller dersom du ikke kan spille forsvar. Så enkelt er det, sier Deila.

Forventer støtte

Deila har vært under press siden han startet jobben som Celtic-trener og det har han uttalt at han er blitt vant til. Men etter to tap mot Molde har det blitt hett i Glasgow.

– Denne klubben har vist at de står bak sine trenere når de har hatt det tøft i europa. Vi kan ikke slåss med de store lagene, men vi kan slå Molde, Malmö og Legia Warszawa. Det er mitt mål neste år når vi kommer til Mesterligaen, sier Deila.

Søndag venter Ross County i skotsk eliteserie. Før kampen topper Celtic tabellen, men Hearts lurer bak. Dermed er seier mot Ross County viktig for Deila for ikke å få enda mer press på seg.

Siste nytt

 • Haaland skadefri og kampklar

  Erling Braut Haaland måtte melde forfall til landslagets EM-kvalifiseringskamper mot Spania og Romania, men er nå kvitt hofteskaden han slet med.

  Ifølge den østerrikske avisen Salzburg Nachrichten deltok nordmannen på hele onsdagens trening med Salzburg, og han meldes spilleklar til lørdagens seriemøte med Sturm Graz.

  Haaland topper toppscorerlisten i den østerrikske toppserien med elleve fulltreffere så langt denne sesongen.

  I neste uke kommer Napoli på besøk til Salzburg i det som blir en toppkamp i mesterligaens gruppe E.

  Fotball, A-landslaget menn
  Foto: Tom Hansen / Tom Hansen
 • Hovland slettet 36 år gammel rekord

  Viktor Hovland gikk første runde i PGA-turneringen i Jeju Island på 69 slag. Det var nordmannens 18. runde i touren på rad på 60-tallet, noe som er PGA-rekord. Før torsdagens turneringsstart i Sør-Korea hadde det norske golfesset spilt 17 runder på rad på PGA-touren på 60-tallet. Med sin 69-runde torsdag økte han rekken til 18, noe ingen andre spillere har klart siden statistikken ble offisiell i 1983.

  Før turneringen delte Hovland rekorden med amerikanske Bob Estes som hadde 17 runder på rad i 2001. Nå troner den norske 22-åringen alene øverst på listen.(NTB)

  Viktor Hovland
  Foto: Steve Helber / AP
 • Bokser død fire dager etter kamp

  Den 27 år gamle bokseren Patrick Day (til høyre på bildet) døde onsdag, fire dager etter at han ble slått ut i tiende runde i en kamp i Chicago.

  Den amerikanske bokseren ble lørdag kveld slått ut i tiende runde i en kamp mot den tidligere olympiske bokseren Charles Conwell i Wintrust Arena i Chicago. Slaget som sendte Day i kanvasen, var så hardt at han etterpå fikk konstatert hjerneskade.

  Day ble lagt i kunstig koma, men livet sto ikke til å redde. Etter fire dager døde bokseren på sykehus.

  I et følelsesladd brev skrev motstanderen Conwell (21) at han aldri mente at noe slikt skulle skje.

  – Alt jeg ville var å vinne. Hvis jeg kunne tatt det tilbake, ville jeg gjort det. Ingen fortjener noe slikt, sto det i brevet som er gjengitt av BBC. (NTB)

  Bokser Patrick Day, til høyre
  Foto: Frank Franklin II / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal