NRK Meny

Deila så framgang

Ronny Deila gledet seg over seier i seriedebuten, men innrømmet samtidig at Celtic fortsatt har mye å jobbe med framover. Tittelforsvareren serieåpnet med å slå St. Johnstone 3-0 på bortebane onsdag. Til tross for den komfortable seieren, mener Deila det er rom for forbedringer.

– Jeg har absorbert mye og sett på hvordan vi spilte og hvordan vi vil spille. Det tar tid, og det har jeg sagt hele tiden. I kveld var det ikke perfekt, men annenomgangen var et steg i riktig retning. Jeg vet at det kommer til å bli svært bra i løpet av noen få måneder, sier Deila til Celtics hjemmesider.

Deila
Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix

Siste nytt

  • NIF betalte 850.000 for omtale

    Norges Idrettsforbund betalte om lag 850.000 kroner for en avtale med nettsiden nettstedet Around the Rings i forkant av ungdoms-OL, skriver VG. Skribentparet Ed og Sheila Hula hadde som oppgave å skrive om arrangementet.

    – Vurderingen fra NIF var at man ønsket å få mest mulig og best mulig innhold i publikasjonen som leses av hele den olympiske familien, både sponsorer, medlemmer, komiteer og medieselskaper. Derfor valgte man å betale for reise og opphold for å få innholdet, sier Niels Røyne i Norges Idrettsforbund til avisen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal