NRK Meny

Deila så framgang

Ronny Deila gledet seg over seier i seriedebuten, men innrømmet samtidig at Celtic fortsatt har mye å jobbe med framover. Tittelforsvareren serieåpnet med å slå St. Johnstone 3-0 på bortebane onsdag. Til tross for den komfortable seieren, mener Deila det er rom for forbedringer.

– Jeg har absorbert mye og sett på hvordan vi spilte og hvordan vi vil spille. Det tar tid, og det har jeg sagt hele tiden. I kveld var det ikke perfekt, men annenomgangen var et steg i riktig retning. Jeg vet at det kommer til å bli svært bra i løpet av noen få måneder, sier Deila til Celtics hjemmesider.

Deila
Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix

Siste nytt

 • Moyes tok sitt første poeng

  I sitt andre forsøk etter at han ble ansatt som manager, maktet David Moyes å lede West Ham til poeng. Fredag spilte laget 1-1 hjemme mot Leicester. Marc Albrighton og Cheikhou Kouyaté sto for scoringene.

  Moyes
  Foto: Ian Kington / AFP
 • Turvoll Fossli reiser hjem

  Sondre Turvoll Fossli reiser hjem fra Ruka etter å ha kommet på sjetteplass under fredagens langrennssprint, skriver NTB. Fossli endte på sjetteplass i finaleheatet, men reiser nå hjem for å forberede seg til verdenscupen på Lillehammer.

  Verdenscup ski nordiske grener
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sveits vant mot Norge

  Sveits vant bronse i curling-EM etter å ha slått Norge 6-5 i fredagens kamp. I finalen i morgen møtes Sverige og Skottland.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup kombinert, hopp
Vinterstudio
V-cup kombinert: Hopp
V-cup langrenn
Vinterstudio
V-cup langrenn: 10 km klassisk, kvinner
Vinterstudio
V-cup, langrenn
V-cup langrenn: 15 km klassisk, menn
Vinterstudio
V-cup: kombinert, langrenn