NRK Meny

Deila så framgang

Ronny Deila gledet seg over seier i seriedebuten, men innrømmet samtidig at Celtic fortsatt har mye å jobbe med framover. Tittelforsvareren serieåpnet med å slå St. Johnstone 3-0 på bortebane onsdag. Til tross for den komfortable seieren, mener Deila det er rom for forbedringer.

– Jeg har absorbert mye og sett på hvordan vi spilte og hvordan vi vil spille. Det tar tid, og det har jeg sagt hele tiden. I kveld var det ikke perfekt, men annenomgangen var et steg i riktig retning. Jeg vet at det kommer til å bli svært bra i løpet av noen få måneder, sier Deila til Celtics hjemmesider.

Deila
Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix

Siste nytt

 • Wolff Eikrem frigitt

  Magnus Wolff Eikrem er frigitt fra Seattle Sounders, etter kun en halv sesong i klubben. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

  Det ble 17 kamper og to mål for midtbanespilleren i MLS, der kun seks av kampene var fra start.

  Magnus Wolff Eikrem
  Foto: Ted S. Warren / AP
 • Son signerte forlenget med Spurs

  Tottenhams sørkoreanske stjerne Son Heung-min har signert en ny kontrakt med London-klubben som gjelder til sommeren 2023.

  26-åringen har scoret 47 mål på 140 kamper for Tottenham siden han ble hentet fra tyske Leverkusen sommeren 2015.

  South Korea Heung-Min Son
  Foto: Lee Jin-man / AP
 • Løkberg til Brann

  Brann har sikret seg Ranheim-profilen Kristoffer Løkberg. Det melder bergensklubben på sin hjemmeside. 26-åringen har imponert på Ranheims midtbane så langt i eliteserien, og vært ønsket i Brann en stund. – Det er litt vemodig, sa han til brann.no

  Eliteserien i fotball 2018. Ranheim møter Sarpsborg.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Tour de France 14.etappe og friidrett Diamond League, London
Friidrett: Diamond League fra London
Tour de France 14.etappe og friidrett Diamond League, London
X Games Minneapolis
X Games Minneapolis -- Menn BMX Dirt Finale | Menn Motorcross Best Whip Finale | Menn Motocross Best Trick Finale | Menn Skateboard Big Air Finale