NRK Meny

Deila bekreftet som Celtic-manager

Ronny Deila slutter i Strømsgodset for å bli ny manager i Celtic. Det bekreftet den skotske klubben nå nettopp. Deila har skrevet ettårskontrakt med storklubben. – Det er en stor ære å bli utnevnt som ny manager i Celtic, en av verdens største fotballklubber og en klubb jeg har enormt med respekt for, sier Deila til klubbens nettsted. Samtidig sier Godsets daglige leder Erik Espeseth til NTB at klubbene fortsatt ikke er enige om kompensasjon for Deila, som har to og et halvt år igjen av sin kontrakt med Strømsgodset.

Siste nytt

 • Ruud klatrer på verdensrankingen

  Casper Ruud blir belønnet for storspillet under Båstad-turneringen på den ferskeste verdensrankingen i tennis. Nordmannen klatrer seks trinn til 141.-plass. Ruud slo tidligere verdenstreer David Ferrer under turneringen i Sverige.

  Tennis, Australian Open.
  Foto: Lars Eide / NTB scanpix
 • Diomande målløs innbytter i stortap

  Adama Diomandé startet på benken, men kom inn etter pause da Los Angeles FC tapte hele 1–5 mot Minnesota i MLS natt til mandag. Før Dio rakk å entre banen ledet Minnesota 3–1. Diomande har vært strålende for LAFC, og står med 9 mål på 9 kamper for klubben.

  MLS Crew Los Angeles FC Soccer
  Foto: Mark J. Terrill / AP
 • Sveriges keeper på vei til Roma

  Etter hva Aftonbladet erfarer skal FC København ha blitt enig med Roma om et salg av den svenske målvakten Robin Olsen. Prislappen ligger på rundt 110 millioner kroner. Kjøpet skjer i lys av at Roma trenger ny keeper etter salget av Alisson Becker.

  svensk keeper
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport i dag
Sport i dag