NRK Meny
Normal

Debutantenes aften: Neymar og Mbappé herjet

Både verdens dyreste, og verdens nest dyreste fotballspiller scoret i mesterligadebuten for hovedstadsklubben Paris Saint-Germain i nedsablingen av Celtic.

FBL-EUR-C1-CELTIC-PSG

RÅKJØR: Verdens dyreste fotballspiller brukte 19 minutter på å sette sin første mesterligascoring for sin nye klubb. Mbappé fikk en enkel

Foto: FRANCK FIFE / AFP

Laster innhold, vennligst vent..

Én forrykende omgang med fotball var det som skilte lagene på Celtic Park. For i den andre omgangen var det langt mellom høydepunktene.

Neymar åpnet scoringsshowet. Verdens dyreste fotballspiller brukte 19 minutter på å sette sin første mesterligascoring for sin nye klubb. Brasilianeren ble spilt i bakrom av Rabiot, og gjorde ingen feil alene mot Craig Gordon i Celtic-buret.

Halvtimen var akkurat passert da Kylian Mbappé satte inn franskmennenes andre for dagen. 18-åringen scoret i helgen i seriedebuten, i dag fant han veien til nettmaskene i mesterligadebuten for sin nye klubb.

Like før pause satte Edinson Cavani inn sin 21 scoring for PSG i mesterligaen. Uruguayaneren er med sine 21 scoringer den mestscorende spilleren i mesterligaen for laget fra Paris.

FBL-EUR-C1-CELTIC-PSG

JUBEL: De tre fremste fikk mye å juble for på Celtic Park. Neymar og Mbappé scoret en gang hver, mens Cavani scoret to ganger.

Foto: FRANCK FIFE / AFP

Stjernegalleriet glitret

Etter hvilen skjedde det fint lite, men PSG klarte selv i et lavt gir å score ytterligere to ganger.

Først med hjelp fra Mikael Lustig, som styrte ballen i eget mål. Like etter var Cavani farlig frempå igjen. Uruguayaneren satte sin andre for dagen. Kampens femte varav den lekre sorten. Cavani brukte pannebrasken på et innlegg fra venstre, og limte ballen i vinkelen.

5–0.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Arsenal seiret mot erkerivalen

  Arsenal slo Tottenham 2-0 i dagens kamp mellom rivalene. Shkodran Mustafi og Alexis Sánchez scoret målene. Det er uhyre tett mellom de beste lagene bak Manchester City for øyeblikket.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
 • Lorentzen 3 hundredeler unna pallen

  Håvard Holmefjord Lorentzen var bare 17 hundredeler bak Ronald Mulder, men siden det er så jevnt i toppen, holder 34,79 «bare» til 6.-plass. Daichi Yamanaka tar 2.-plassen med 34,65, mens Hein Otterspeer sikrer en pallplass med 34,76. Lorentzen var åpenbart preget av å ha gått 1500 meter i B-gruppen tidligere lørdag.

  Håvard Lorentzen
  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 • Rød med brudd i hånden

  Magnus Abelvik Rød står i fare for å miste håndball-EM i Kroatia i januar etter å gjennomgått en operasjon for et brudd i hånden. 20-åringen er ute i åtte uker.

  Firenasjonersturnering i håndball for menn
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sesongstart skiskyting: Sprint menn
Sesongstart skiskyting: Sprint menn
V-cup skøyter
V-cup skøyter: 1500 m kvinner
NM kombinert: 5 km langrenn
NM kombinert: 5 km langrenn
Cupfinale: Før cupfinalen for kvinner
Cupfinale kvinner: Oppkjøring
Cupfinale kvinner: Avaldsnes - Vålerenga
V-cup skøyter: 1500 m menn
Cupfinale: Avaldsnes - Vålerenga