Debutantenes aften: Neymar og Mbappé herjet

Både verdens dyreste, og verdens nest dyreste fotballspiller scoret i mesterligadebuten for hovedstadsklubben Paris Saint-Germain i nedsablingen av Celtic.

FBL-EUR-C1-CELTIC-PSG

RÅKJØR: Verdens dyreste fotballspiller brukte 19 minutter på å sette sin første mesterligascoring for sin nye klubb. Mbappé fikk en enkel

Foto: FRANCK FIFE / AFP

Laster innhold, vennligst vent..

Én forrykende omgang med fotball var det som skilte lagene på Celtic Park. For i den andre omgangen var det langt mellom høydepunktene.

Neymar åpnet scoringsshowet. Verdens dyreste fotballspiller brukte 19 minutter på å sette sin første mesterligascoring for sin nye klubb. Brasilianeren ble spilt i bakrom av Rabiot, og gjorde ingen feil alene mot Craig Gordon i Celtic-buret.

Halvtimen var akkurat passert da Kylian Mbappé satte inn franskmennenes andre for dagen. 18-åringen scoret i helgen i seriedebuten, i dag fant han veien til nettmaskene i mesterligadebuten for sin nye klubb.

Like før pause satte Edinson Cavani inn sin 21 scoring for PSG i mesterligaen. Uruguayaneren er med sine 21 scoringer den mestscorende spilleren i mesterligaen for laget fra Paris.

FBL-EUR-C1-CELTIC-PSG

JUBEL: De tre fremste fikk mye å juble for på Celtic Park. Neymar og Mbappé scoret en gang hver, mens Cavani scoret to ganger.

Foto: FRANCK FIFE / AFP

Stjernegalleriet glitret

Etter hvilen skjedde det fint lite, men PSG klarte selv i et lavt gir å score ytterligere to ganger.

Først med hjelp fra Mikael Lustig, som styrte ballen i eget mål. Like etter var Cavani farlig frempå igjen. Uruguayaneren satte sin andre for dagen. Kampens femte varav den lekre sorten. Cavani brukte pannebrasken på et innlegg fra venstre, og limte ballen i vinkelen.

5–0.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Sørloth-tap perfekt for Gulbrandsen

  Alexander Sørloth og Trabzonspor røk 1-2 for Denizlispor i tyrkisk fotball mandag. Dermed har Fredrik Gulbrandsen og Basaksehir to matchballer i gullkampen.

  Kampen om ligatittelen i den tyrkiske superligaen har vært en intens duell mellom Trabzonspor og Istanbul Basaksehir i lengre tid. Nå tyder det meste på at det vipper sistnevntes vei.

  Mandagens 1-2-tap for nedrykkstruede Denizlispor betyr at Alexander Sørloth og Trabzonspor har fire poeng opp til ligaleder Basaksehir med to serierunder igjen å spille.

  Alexander Sørloth
  Foto: Fredrik Hagen
 • Jagges mor snakker om dødsårsaken

  Tidligere OL-vinner i slalåm, Finn Christian Jagge, mistet livet 8. juli etter akutt sykdom. Nå forteller hans mor Liv Jagge-Christensen om dødsfallet i Se og Hør.

  – Vi trodde det gikk riktig vei. Han var hjemme i to dager etter at han ble akutt syk for en måneds tid siden, sier hun.

  Hun forteller at «Finken» ble innlagt på sykehus med tarmslyng og at det senere skal ha oppstått komplikasjoner. Tilstanden forverret seg i dagene før OL-vinneren fra Albertville gikk bort.

  Finn Christian Jagge
  Foto: Erlend Aas / SCANPIX
 • Til Championship for første gong

  Wycombe Wanderers er klar for sin aller første sesong nokosinne på nivå 2 i engelsk fotball. Måndag slo dei Oxford 2-1 i omspelfinalen i League One.

  Joe Jacobson avgjorde kampen på straffespark 12 minutt før full tid.

  Wycombe, som har spela i igaen sidan 1994, har aldri blitt betre enn nr 6 på tredje nivå.

  Ryan Allsop, Wycombe
  Foto: Craig Brough / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal