Hopp til innhold

Deadline Day 2020

 • Ighalo kan bli presentert i morgen

  BBC melder at Odion Ighalo først blir presentert i morgen tidlig. Overgangen skal være i orden, ifølge en samlet britisk presse. Det er det flere svært pålitelige kilder som melder, men ingenting er bekreftet av klubbene. Toppscoreren fra sommerens Afrikamesterskap befinner seg fortsatt i Kina og vil først være aktuell for spill etter vinterpausen. Sky Sports` James Cooper sier følgende fredag kveld:

  – Ole Gunnar Solskjær sa han ville ha en spiss og Manchester United har støttet ham. De har blitt ferdig med alt pratet med et sent kupp.

  Watford v Tottenham Hotspur - Barclays Premier League
  Foto: Eddie Keogh / Reuters
 • Alt tyder på Ighalo til United

  Nå klokken 23.30 norsk tid, melder et samlet britisk pressekorps at Odion Ighalo har signert for Manchester United. Det er snakk om en låneavtale ut sesongen, men det er uvisst om han kommer med en opsjon på kjøp. Klubbene venter fortsatt med å bekrefte overgangen, så det kan være noen små ting som gjenstår.

  Odion Ighalo
  Foto: Ben Stansall / AFP
 • Ighalo valgte United over Spurs

  Overgangsguru og journalist, Fabrizio Romano, skriver på Twitter nå at Odion Ighalo ble kontaktet av Tottenham, men valgte å gå til United siden han var United-fan som liten. I samme tweet melder italieneren at overgangen til United er klar for den tidligere Lyn-spissen. Det skal være snakk om et lån med opsjon på kjøp.

  Watford's Odion Ighalo before the game
  Foto: Paul Childs / Reuters
 • Sky Sports: Ighalo har signert

  Nå skriver Sky Sports at Manchester United har signert en låneavtale med tidligere Lyn-spiss Odion Ighalo. Avtalen skal vare ut sesongen. Vi venter fortsatt på bekreftelsen fra klubbene.

  Ighalo
  Foto: Javier Soriano / AFP

Sportsnyheter

Norsk fiasko i skjebnekampen mot Serbia: – Gjør katastrofale valg

Nok en gang ble det verst tenkelige utfall i en norsk skjebnekamp med landslagsherrene. Nå hagler kritikken.

Siste nytt

 • Drømmetreff sendte Sverige ned

  Mannen som senket Norge på lørdag, Benjamin Sesko, scoret et vakkert mål på volley og sørget for at Slovenia klarte 1-1 mot Sverige tirsdag. Det sendte Sverige ned på nivå tre i nasjonsligaen, for de måtte vinne på hjemmebane for å beholde plassen.

  Emil Forsberg scoret svenskenes mål like før pause.

  Sesko
  Foto: Claudio Bresciani/TT / AP
 • U21-laget tapte for Spania

  Det norske U21-landslaget i fotball leverte ein godkjent kamp, men blei hakket for små mot eit sterkt spansk lag tysdag. Oppgjeret enda med 0-3-tap.

  Det spanske U21-landslaget var god matching for Leif Gunnar Smeruds utvalde før neste sommars EM-sluttspel. Spania er ingen kven som helst, og gjekk blant anna utan tap gjennom si EM-kvalifisering.

  Etter 38 minutt måtte keeper Kristoffer Klaesson i aksjon med ein flott beinparade på Rodrigo Riquelmes skot. På den etterfølgjande corneren fekk Jose Gragera stå umarkert inne i feltet og sette inn 1–0 frå kort hold.

  Abel Ruiz fekk det veldig enkelt inne i det norske feltet då han auka til 2–0 etter 51 minutt.

  På tampen fastsette Spania sluttresultatet til 3–0 då innbytar Hugo Novova fekk plass på kanten og sette ballen i mål ved første stolpe bak Klaesson.

  Kristoffer Klaesson
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Sykkelstjerne angrer på hotellbråket

  Sykkelstjernen Mathieu van der Poel tar selvkritikk etter at han havnet i klammeri med to tenåringsjenter og ble anholdt av politiet natten før VM-fellesstarten i Australia søndag.

  – Jeg holdt den ene jenta i armen, men det var absolutt ikke med hensikt å skade noen. Alle som kjenner meg vet at jeg aldri har skadet noen, sier belgieren til avisen Het Niewsblad, ifølge NTB.

  – Det er mange historier om at jeg dytter og sånne ting. Det er absolutt ikke sant. Det var ikke det som skjedde, forteller 27-åringen.

  Mathieu van der Poel under VM-fellesstarten i Australia
  Foto: Rick Rycroft / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 62 klipp
Sport
Spiller nå
Haaland om anklagene mot City-eierne: – Drøye ord 01:20
Neste