Ole Gunnar Solskjær
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Deadline day

Oppsummert

 • Her følger vi januarvinduets siste overgangsdag.
 • Vinduet gjelder de største europeiske ligaene: Premier League, Serie A, Ligue 1, Bundesliga og La Liga.
 • I Norge er overgangsvinduet åpent ut mars.
 • Ighalo kan bli presentert i morgen

  BBC melder at Odion Ighalo først blir presentert i morgen tidlig. Overgangen skal være i orden, ifølge en samlet britisk presse. Det er det flere svært pålitelige kilder som melder, men ingenting er bekreftet av klubbene. Toppscoreren fra sommerens Afrikamesterskap befinner seg fortsatt i Kina og vil først være aktuell for spill etter vinterpausen. Sky Sports` James Cooper sier følgende fredag kveld:

  – Ole Gunnar Solskjær sa han ville ha en spiss og Manchester United har støttet ham. De har blitt ferdig med alt pratet med et sent kupp.

  Watford v Tottenham Hotspur - Barclays Premier League
  Foto: Eddie Keogh / Reuters
 • Alt tyder på Ighalo til United

  Nå klokken 23.30 norsk tid, melder et samlet britisk pressekorps at Odion Ighalo har signert for Manchester United. Det er snakk om en låneavtale ut sesongen, men det er uvisst om han kommer med en opsjon på kjøp. Klubbene venter fortsatt med å bekrefte overgangen, så det kan være noen små ting som gjenstår.

  Odion Ighalo
  Foto: Ben Stansall / AFP
 • Ighalo valgte United over Spurs

  Overgangsguru og journalist, Fabrizio Romano, skriver på Twitter nå at Odion Ighalo ble kontaktet av Tottenham, men valgte å gå til United siden han var United-fan som liten. I samme tweet melder italieneren at overgangen til United er klar for den tidligere Lyn-spissen. Det skal være snakk om et lån med opsjon på kjøp.

  Watford's Odion Ighalo before the game
  Foto: Paul Childs / Reuters
 • Sky Sports: Ighalo har signert

  Nå skriver Sky Sports at Manchester United har signert en låneavtale med tidligere Lyn-spiss Odion Ighalo. Avtalen skal vare ut sesongen. Vi venter fortsatt på bekreftelsen fra klubbene.

  Ighalo
  Foto: Javier Soriano / AFP
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Får svar fra helsedirektøren onsdag

  Idrettspresident Berit Kjøll har bedt om en straksavklaring fra helsedirektøren om stenging av forskjellige anlegg og aktiviteter. Onsdag får hun svar.

  – Vi gjør en vurdering av dette akkurat nå. Vi har vært i dialog med Berit Kjøll i dag, og så vil vi i løpet av morgendagen komme med en anbefaling når det gjelder idrett, sa helsedirektør Bjørn Guldvog på spørsmål fra NRK under tirsdagens pressekonferanse.

  41pK-zrGQoU
  Foto: Lise Åserud / Lise Åserud
 • Ingen fotball for Haaland før mai

  Bundesligaklubbene godtok tirsdag anbefalingen om å utsette den tyske seriefotballen til 30. april som følge av koronaviruset. Det ble bestemt i et møte mellom klubbene i 1.- og 2. Bundesliga. Den tyske ligaen ble stanset 13. mars.

  Erling Braut Haaland
  Foto: Leon Kuegeler / Reuters
 • Viking trekker permitteringer

  Onsdag starter Viking opp treningen igjen. Permitteringene er trukket tilbake. Etter to uker uten fellestreninger kan trener Bjarne Berntsen samle troppene igjen, melder Stavanger Aftenblad.

  – Dette er en veldig god løsning for alle. For en arbeidsgiver er det veldig positivt å kunne trekke tilbake varslede permitteringer. Så får vi gjøre det så godt vi kan når det gjelder treningene, sier Berntsen, som kan planlegge treningene, men ikke selv være aktiv på feltet etter de siste retningslinjene som er kommet fra Norsk Toppfotball. (NTB)

  Eliteserien i fotball 2019: Viking - Rosenborg
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal