Ole Gunnar Solskjær
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Deadline day

Oppsummert

 • Her følger vi januarvinduets siste overgangsdag.
 • Vinduet gjelder de største europeiske ligaene: Premier League, Serie A, Ligue 1, Bundesliga og La Liga.
 • I Norge er overgangsvinduet åpent ut mars.
 • Ighalo kan bli presentert i morgen

  BBC melder at Odion Ighalo først blir presentert i morgen tidlig. Overgangen skal være i orden, ifølge en samlet britisk presse. Det er det flere svært pålitelige kilder som melder, men ingenting er bekreftet av klubbene. Toppscoreren fra sommerens Afrikamesterskap befinner seg fortsatt i Kina og vil først være aktuell for spill etter vinterpausen. Sky Sports` James Cooper sier følgende fredag kveld:

  – Ole Gunnar Solskjær sa han ville ha en spiss og Manchester United har støttet ham. De har blitt ferdig med alt pratet med et sent kupp.

  Watford v Tottenham Hotspur - Barclays Premier League
  Foto: Eddie Keogh / Reuters
 • Alt tyder på Ighalo til United

  Nå klokken 23.30 norsk tid, melder et samlet britisk pressekorps at Odion Ighalo har signert for Manchester United. Det er snakk om en låneavtale ut sesongen, men det er uvisst om han kommer med en opsjon på kjøp. Klubbene venter fortsatt med å bekrefte overgangen, så det kan være noen små ting som gjenstår.

  Odion Ighalo
  Foto: Ben Stansall / AFP
 • Ighalo valgte United over Spurs

  Overgangsguru og journalist, Fabrizio Romano, skriver på Twitter nå at Odion Ighalo ble kontaktet av Tottenham, men valgte å gå til United siden han var United-fan som liten. I samme tweet melder italieneren at overgangen til United er klar for den tidligere Lyn-spissen. Det skal være snakk om et lån med opsjon på kjøp.

  Watford's Odion Ighalo before the game
  Foto: Paul Childs / Reuters
 • Sky Sports: Ighalo har signert

  Nå skriver Sky Sports at Manchester United har signert en låneavtale med tidligere Lyn-spiss Odion Ighalo. Avtalen skal vare ut sesongen. Vi venter fortsatt på bekreftelsen fra klubbene.

  Ighalo
  Foto: Javier Soriano / AFP
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Ruud klatrar etter sigeren

  Casper Ruud gjere eit byks på rankinga etter den historiske sigeren i ATP-turneringa i Argentina søndag. Nordmannen var rangert som nummer 45 før sigeren, men klatrar no opp til 34.-plass. Faren Christian Ruud si beste plassering var som nummer 39.

  Casper Ruud
  Foto: Sergio Llamera / AFP
 • Real Madrid gav bort poeng

  Real Madrid rota bort sjansen til å gjenopprette trepoengsleiinga til Barcelona ved å berre greie 2-2 heime mot svakt plasserte Celta Vigo, etter fem strake sigrar i ligaen.

  Celta leia overraskande 1-0 ved pause, men Real gjenoppretta normale tilstandar med to mål etter pause.

  Fire minutt før slutt utlikna likevel Celta og tok poenget som løfta dei så vidt over nedrykksstreken.

  Real Madrid
  Foto: Pierre-philippe Marcou / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal