Hopp til innhold

Davidova vant supersprinten på Blink-festivalen – Knotten på 2.-plass

Marketa Davidova fra Tsjekkia skjøt fire bom, men avgjorde til sin fordel på supersprinten i skiskyting under Blinkfestivalen fredag.

Davidova skjøt tre bom på første skyting og én på den andre. Deretter kom to fulle hus, og hun vant på tiden 15.26,4. Ned til Karoline Knotten var avstanden 4,7 sekunder, som på sin side måtte nøye seg med tre bom.

Franske Julia Simon skjøt fem bom, men sikret 3.-plassen. Hun hadde 8,8 sekunder opp til vinneren fra Tsjekkia.

Ingrid Landmark Tandrevold ble nest beste norske på 4.-plass. Hun hadde fire bom og kom 9,4 sekunder bak.

Marte Olsbu Røiseland surret det til på første skyting og pådro seg fire bom der og fem totalt. Hun havnet nede på 13.-plass av 15 startende og var 48 sekunder bak seierskvinnen. (NTB)

Marketa Davidova
Foto: Marco Bertorello / AFP

Sportsnyheter

Danske Axel Vang Christiansen hektet i et hinder og falt stygt på 3000 meter hinder i EM. Andorras Nahuel Carabana ofret egne finalemuligheter for å hjelpe dansken av banen.

Her ofrer konkurrenten egne sjanser for å hjelpe supertalentet

Axel Vang Christensen hektet i et hinder og falt stygt på 3000 meter hinder i EM. Da ofret Andorras Nahuel Carabana egne finalemuligheter for å hjelpe dansken av banen.

Siste nytt

 • Grøvdal usikker før 5000-meterfinalen

  Karoline Bjerkeli Grøvdal sliter med ryggsmerter, og er usikker før EM-finalen på 5000 meter torsdag. Landslagslege Ove Talsnes kunne tirsdag opplyse om at hun er i bedring, men at det fremdeles er svært usikkert om hun stiller til start.

  – Vi skal gjøre en test i morgen med tanke på om hun er i stand til å løpe, for det har hun ikke fått gjort de siste tre dagene, sier Talsnes.

  – Hun er under behandling flere ganger daglig, og vi synes det er bra fremgang. Hun er veldig usikker på om hun kommer til start.

  Grøvdal har allerede stått over 10.000 og 1500 meter på grunn av de samme ryggproblemene. Talsnes forteller at hun har slitt med ryggen de siste par ukene.

  Verdensmesterskapet i friidrett 2022
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Andersen hetset og truet etter nedskallingen

  Crystal Palace-stopper Joachim Andersen håper Instagram og Premier League tar grep etter å ha mottatt hundrevis av hatmeldinger etter 1-1-kampen mot Liverpool. – Jeg fikk kanskje 300–400 av disse meldingene i går kveld, skriver Andersen på Instagram og legger ved skjermdumper av flere hatmeldinger. – Jeg forstår at du støtter laget, men ha litt respekt og ikke lek tøff på nettet, fortsetter dansken. 57 minutter inn i kampen kokte det over for Liverpools Darwin Nuñez da han skallet ned Andersen etter en konfrontasjon.

  Liverpool
  Foto: PETER POWELL / Reuters
 • Lode fristilt fra kontrakten i Schalke 04

  Marius Lode er fristilt fra kontrakten i Schalke 04, melder klubben på Twitter. – Ingen av partene var fornøyd med situasjonen, og det er årsaken til at vi møttes og ble enige om å terminere kontrakten, sier sportsdirektør Rouven Schröder. Lode gikk til Schalke etter å ha vært med på å ta Bodø/Glimt til to seriegull i 2020 og 2021. Der har han kun fått slippe til i seks kamper og står med 206 spilleminutter for blåtrøyene.

  Fotball VM-kvalifisering herrer 2021: Norge - Latvia 0 - 0
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 52 klipp
Sport
Spiller nå
Her stagediver Vetle Sjåstad Christiansen etter den fjerde Blink-seieren 00:55
Neste