NRK Meny
Normal

Dårlig start av Pettersen

Suzann Pettersen fikk en røff start og ligger langt bak etter første runde i US Open i golf for kvinner.

Suzann Pettersen
Foto: Travis Lindquist / AFP

Den norske jenta ligger på 95.-plass. Hun gikk første runden fire over par.

Det betyr at hun ligger ti slag bak Pat Hurst og Oh Ji-young som leder etter de første 18 hullene. Tutta gikk sammen med Annika Sorenstam som spiller sin aller siste US Open-turnering, og Paula Creamer.

Det så ut til å bli en stabil førsterunde etter par på de første sju hullene, men på det åttende hullet kom den første av i alt fem bogier, melder golf.no.

Senere klarte Tutta også en birdie, men det hjalp lite, for noen sluttspurt klarte hun ikke å etablere. Dette betyr at Tutta må jobbe hardt for å klare cuten fredag ettermiddag.

Hun ligger ikke avskrekkende langt bak, og hadde etter torsdagens åpningsrunde bare to slag opp til trygg grunn, men det er helt klart at hun må satse mye på å bedre spillet fredag.

Siste nytt

 • Gerrard kan bli Rangers-manager

  Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard kan være på vei mot sin første managerjobb. Han er ifølge britiske medier blant de mest aktuelle kandidatene til å overta Rangers.

  SOCCER-ENGLAND-LIV-WLV/
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Magnus Carlsen slo Topalov

  Magnus Carlsen beseiret Veselin Topalov for første gang på seks år og avløste bulgareren som leder av storturneringen Shamkir Chess i Aserbajdsjan, melder NTB. Det var den norske verdensmesterens annen seier i turneringen. De fem øvrige partiene har endt med remis, og totalt er Carlsen nå ubeseiret i sine 30 siste partier.

 • Bayern uten Boateng mot Real Madrid

  Bayern München må klare seg uten midtstopperkjempen Jerome Boateng i semifinalereturen i mesterligaen mot Real Madrid, melder NTB. Boateng pådro seg en lårskade i den første kampen som ble spilt onsdag kveld.

  FBL-EUR-C1-BAYERN MUNICH-REAL MADRID
  Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag