NRK Meny
Normal

Dansk motstand for Tertnes

Linn Gossé og lagvenninnene møter Team Tvis Holstebro i kvartfinalen i EHF-cupen.

Tertnes trakk dansk motsand i europacupen.

HER FÅR DE BESKJEDEN: Daglig leder Lars Riis Helgesen og trener Tore Johannessen følger trekningen direkte. VIDEO: OLE-ANDRÉ LAGMANNDOKK

Linn Gossé

TIL HOLSTEBRO I MARS: Linn Gossé, her i aksjon for landslaget, er klar for kvartfinale i europacupen.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Trekningen fant sted i Wien klokken 11.00 og for Tertnes' del var motstanderen slett ikke den enkleste de kunne fått, selv om de nå slipper med en reise til nabolandet i sør fremfor en tur til Russland.

– Økonomisk sett er det fint med dansk motstand. Hjemmekamp til slutt er også perfekt, sier daglig leder Lars Riis Ellingsen.

– Sportslig sett kunne jeg tenkt meg to-tre andre lag for å få svakere motstand. Men vi har en god sjanse til å gå videre, sier trener Tore Johannessen.

Også danskene er godt fornøyd med trekningen.

– Det ble jubel på kontoret. Både økonomisk og sportslig var det en god trekning for oss, sier trener Niels Agesen til klubbens hjemmeside.

Kampene går i Danmark 10. og i Bergen 17. mars.

Siste nytt

 • – Lukter trolig på mentolsalve

  Flere TV-seere la merke til at de russiske spillerne luktet på noe i spillertunellen før andre omgang. I NRKs VM-studio forklarte ekspert Carl Erik Torp hva de trolig luktet på:

  – Det er sannsynligvis en mentolsalve som de lukter på for å åpne litt luftveier og kvikne litt ekstra til. Dette har vi sett ofte med forskjellige idrettsutøvere, sier Torp.

  VM-studio fra Kontraskjæret.
 • West Ham sikret seg franske Diop

  West Ham har signert den franske midtstopperen Issa Diop. 21-åringen hentes fra Toulouse og har signert en femårskontrakt. Premier League-klubben har ikke oppgitt overgangssummen, men ifølge britiske medier er den rundt 22 millioner pund (238 millioner kroner).

   Issa Diop
  Foto: Regis Duvignau / Reuters
 • Salah starter mot Russland

  Ifølge Egypts lagoppstilling er Mohamed Salah i startoppstillingen til Egypts kamp mot Russland i kveld. Liverpool-spilleren har vært ute med en skulderskade, og spilte ikke da Egypt tapte 0-1 for Uruguay.

  Foto: Dmitri Lovetsky / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Best i verden: Tidenes fotball-VM