NM dans.

Dans

Oppsummert

Kl 15.00 - 1730: Norwegian Christmas Dance Festival

 • Norske dansere måtte evakueres

  Det norske landslaget i Jazz og moderne dans måtte fredag flykte fra rommene sine på et hotell i St. Petersburg.

  – En av danserne ringer til meg og forteller at det er brannmenn som løper rundt i gangene. Og så åpner jeg døra, og blir møtt av kraftig røyk. Men det var ingen brannalarm, forteller landslagstrener Jeanette Lühr-Sæthre til NRK.

  Alle de norske danserne, som er i alderen 13-22, er i sikkerhet. De slipper foreløpig ikke inn på hotellet igjen.

  – Det var en skikkelig ekkel opplevelse, forteller Lühr-Sæthre.

  Det norske laget er i St. Petersburg i forbindelse med EM. De har allerede tatt to medaljer.

   landslaget i Jazz og moderne dans
  Foto: privat
 • Femte strake boogie-woogie-gull

  I går gikk finalen i Boogie Woogie-VM i Stuttgart. Det ble femte (!) strake VM-gull for Fauskes Thorbjørn Solvoll Urskog, og andre gull med hans franske partner Flora Bouchereau. Dette gjør Urskog til tidenes mestvinnende danser i denne grenen!

  Boogie-woogie
  Foto: Norges Dansforbund
 • Norske verdensmestere i tidans

  Lørdag kveld kunne Janick Glud Løwe og Pia Lundanes Løwe fra Nero Sportsdansere juble over VM-gull i tidans. Sist et norsk par kunne kalle seg verdensmestere i tidans var i 1991 ved Kim Rygel og Cecilie Brinck.

 • Kongepokal til Bergens-dansere

  Petter Engan og Kine Mardal fra Bergen ble norgesmestre i latindans og vant kongepokalen under NM i dans i Kristiansand i pinsehelga. Kristoffer Melaas og Mette Brandstadmoen fra Rælingen ble mestre i standarddans.

Siste nytt

 • La Liga starter 11. juni

  Det spanske idrettsdepartementet bekreftet fredag ettermiddag at La Liga starter opp igjen 11. juni med derbyet mellom Sevilla og Betis. Mellom fredag 12. juni og mandag 15. juni blir de andre kampene i runde 28 spilt, alle foran tomme tribuner. Elleve serierunder gjenstår å avvikle for Martin Ødegaard og de øvrige La Liga-spillerne. Barcelona ligger to poeng foran Real Madrid, mens Real Sociedad er nummer fire.

  _Yg7VIwtYTw
  Foto: Joan Monfort / Joan Monfort
 • 850 nye millioner til idretten

  Kulturminister Abid Raja (V) legger 850 friske millioner på bordet for å kompensere inntektstapene idretten og frivilligheten har lidd under viruskrisen. I tillegg strekkes perioden det kan søkes om inntektstap fra til 31. august. – Vi kan ikke kompensere krone for krone, men målet er å treffe bredest mulig, sa kulturminister Abid Raja. Han påpekte også at bevilgningene kan økes senere ved behov.

  Abid Raja
  Foto: Vidar Ruud / Vidar Ruud
 • Løke opereres for seks brudd

  Heidi Løke står over håndballjentenes samling til uka på grunn av et inngrep i nesen. Smellen hun fikk under VM i Japan må fikses. – Det er seks brudd i nesen, og neseveggen er trykket helt ut av stilling. Den ser ut som et trekkspill, sier Løke til TV 2.

  Løke

Sendeplan

Kl. Program Kanal