Hopp til innhold

Dahl sikret X-Games-bronse

Ferdinand Dahl trikset seg ned til sin første X-Games-medalje da han endte på 3.-plass under slopestylekonkurransen i Aspen. Dahl fikk en tung start på slopestylefinalen med fall i sitt første forsøk. Han slo imidlertid hardt tilbake i det neste, hvor han overtok ledelsen, skriver NTB. Senere kom både Colby Stevenson og Mac Forehand og dyttet Ingierkollen-gutten ned på 3.-plass, som Dahl ikke klarte å forbedre i siste forsøk. Birk Ruud endte på 5.-plass.

Ferdinand Dahl
Foto: Kelsey Brunner / AP

Sportsnyheter

Northug i brytekamp med svenske da Klæbo vant suverent: – Måtte bare få ham unna

Johannes Høsflot Klæbo tok sin 18. seier for sesongen og avgjorde verdenscupen i suveren stil. Adskillig mer dramatisk var Even Northugs vei til seierspallen.

Siste nytt

 • Naalsund skadet seg i United-debuten – ute i seks til åtte uker

  To måneder etter overgangen til Manchester United fikk endelig Lisa Naalsund debuten sin i helgen. Det tok imidlertid bare 26 minutter før hun skadet seg.

  – Jeg var godt inne i kampen, og jeg har trent hardt for å være der. Men alt blir så bortkastet når dette skjer. Jeg ble oppgitt over kroppen, sa Naalsund Bergensavisen.

  Naalsund gjorde overgang til Manchester United i januar, men har måttet vente i over to måneder før hun endelig fikk debuten sin mot Lewes i kvartfinalen av FA-cupen.

  27-åringen startet kampen sammen med Vilde Bøe Risa og Maria Thorisdottir, men måtte av allerede etter 26 minutter. Overfor BA utdyper Naalsund omfanget av skaden:

  – En grad 2-strekk. Jeg er ute i seks til åtte uker. (NTB)

  Fotball kvinner, A-landslaget har medietreff før EM
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
 • Suveren Klæbo vant igjen

  Johannes Høsflot Klæbo var fullstendig suveren på sprinten i Tallinn og tok sin verdenscupseier nummer 18 for sesongen.

  – Det er fantastisk. Dette føles litt som hjemmebane, farfaren min bor her i Tallinn, så jeg ønsket virkelig å gå fort i dag, og det er spesielt å ha ham her for å se på meg, det er en kul følelse, sier Klæbo.

  Lucas Chanavat fra Frankrike ble nummer to, mens Even Northug kom seirende ut av en innbitt duell med svenske Edvin Anger om tredjeplassen.

  Med tirsdagen seier, sikret Klæbo sammenlagtseier i verdenscupen for fjerde gang. Dermed tangerte gan Dario Cologna og Marit Bjørgen. Bare Jelena Välbe (5), Gunda Svahn (5) og Bjørn Dæhlie (6) har flere.

 • Skistad vant etter dramatisk spurt

  Etter en dramatisk spurt mot verdensmester Jonna Sundling fra Sverige, tok Kristine Stavås Skistad seieren i bysprinten i Tallinn tirsdag kveld. Dette var Konnerud-løperens fjerde seier på rad i verdenscupen.

  Sundling kom først inn på det korte oppløpet, men den norske rivalen snek seg forbi på utsiden. Så tett på var hun at NRKs kommentatorer advarte om at juryen måtte se på episoden.

  – Jeg tipper Sundling er litt irritert på Skistad. Juryen må nok inn og se på dette her, sa Jann Post.

  Juryen foretok seg imidlertid ingenting.

  – Det var morsomt, jeg er veldig glad, sier Skistad i det offisielle seiersintervjuet.

  Nadine Fändrich fra Sveits ble nummer tre i sprinten, som gikk i fri teknikk.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Femmilas historie: Brekker seg av gammelt smøretriks 02:59
Neste