NRK Meny
Normal

Dagbladet: – Solskjær i samtaler med MLS-klubb

Ett år etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken i Cardiff, kan han være på vei tilbake i managerstolen

Solskjær
Foto: DARREN STAPLES / Reuters

Det er Dagbladet som tirsdag kveld bringer nyheten om at Ole Gunnar Solskjær er i samtaler med Toronto FC om managerjobben i klubben.

Nordmøringens agent, Jim Solbakken, bekrefter samtalene overfor avisen.

Solskjær har vært uten jobb siden han og teamet hans fikk sparken i Premier League-klubben Cardiff for snart ett år siden.

Det har i det siste gått rykter om at nordmøringen snart vil være tilbake i trenerstolen - men da har det vært sveitsiske Basel og gamleklubben Molde som har blitt nevnt.

Et lag midt på treet

Toronto endte på sjuendeplass i «Eastern conference» i fjor, og som nummer 13 sammenlagt i Major League Soccer (MLS). Det canadiske laget nådde dermed ikke sluttspillet i den amerikanske proffligaen.

Av kjente spillere har Toronto franske Benoît Cheyrou, tidligere Sunderland-angriper Jozy Altidore, tidligere Aston Villa-spiss Luke Moore og USA midtbanespiller Michael Bradley (også sønn av Stabæk-trener Bob Bradley) i troppen.

Siste nytt

 • Vil overraske konkurrentene

  Landslagssjef Stig Kristiansen sier til NRK før start at laget har hatt «et veldig godt møte i går (lørdag)». Her ble oppgavene klarlagt, men landslagssjefen holder kortene tett til brystet. – Vi ønsker at det skal være en overraskelse. Vi lurer på hva de andre gjør, så det er det samme spillet. Vi har to kapteiner, og målet er å få dem billigst og lengst til finalen, gjerne med flere rundt seg, sier Kristiansen.

  Kristiansen
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Wenger spår drastiske endringer

  Arsenal-manager Arsène Wenger er overbevist om at spillereglene på overgangsmarkedet vil bli radikalt endret etter sommerens elleville pengebruk, skriver NTB. – Jeg tror det kommer til å skje noe politisk i løpet av de neste tolv månedene som vil regulere og begrense pengebruken, sier Wenger.

  Wenger
  Foto: BEN STANSALL / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel