Hopp til innhold

Curlingherrene med nederlag mot Sverige i EM

Norge hang lenge med i naboduellen mot Sverige i curling-EM, men en svak åttende omgang ødela i 5-10-tapet mandag kveld.

Det sto 5-5 etter sju omganger i en jevn kamp. I den påfølgende omgangen sikret Sverige seg hele fire poeng, og da svenskene tok ett poeng også i den neste, ga Norge opp.

Magnus Ramsfjell er skip for Norge og har med seg Martin Sesaker, Bendik Ramsfjell og Gaute Nepstad på EM-laget. De møter Tyrkia tirsdag.

Det norske herrelaget tapte to strake kamper i innledningen, men tok i etterkant to seirer. De har sju lag foran seg på tabellen når det gjenstår fire kamper. De fire beste tar seg videre til utslagsrundene.

Det norske kvinnelaget har fått en forrykende start på mesterskapet med fire seirer og ett tap. Laget, som består av skip Marianne Rørvik, Kristin Skaslien, Mille Haslev Nordbye og Martine Rønning, møter Sverige og Italia tirsdag.

Grunnspillet går over ni runder. (NTB)

Magnus Ramsfjell curling
Foto: Sean Kilpatrick / AP

Siste nytt

 • Ny spillersignering i Haugesund – islending klar

  Islendingen Hlynur Freyr Karlsson går fra Valur til Haugesund foran den kommende fotballsesongen.

  Eliteserieklubben opplyser selv om signeringen i egne kanaler torsdag. 19 år gamle Freyr Karlsson har skrevet under på en fireårskontrakt med FKH.

  FKHs nyeste signering er en allsidig spiller som kan bekle flere posisjoner.

  – Jeg elsker å forsvare. Det er kanskje ikke så vanlig lenger blant fotballspillere, men jeg elsker den biten av spillet. Jeg er også en god pasningsspiller, men den fremste egenskapen min er nok at jeg er en forsvarsspiller i blodet og min beste posisjon vil jeg si er som midtstopper, sier han. (NTB)

  skar Hrafn Thorvaldsson
  Foto: NTB
 • Frykter alvorlig kneskade for Ryerson

  Landslagsspiller Julian Ryerson pådro seg det som kan være en alvorlig kneskade og måtte hjelpes av banen i Borussia Dortmunds cupnederlag for Stuttgart onsdag.

  Det var mot slutten av onsdagens oppgjør at Ryerson landet feil etter en duell.

  Lokalavisen Ruhr Nachrichten skriver at nordmannen etter kampen ble sett i gangene på kamparenaen på krykker. En MR-undersøkelse torsdag skal gi flere svar på alvorlighetsgraden på skaden. (NTB)

  – Kneet hans er hovent. Det er ikke noe godt tegn, sier sportsdirektør Sebastian Kehl.

  Ryerson har vært en viktige brikke for Dortmund denne sesongen, og backen har blant annet scoret tre seriemål. (NTB)

  Julian Ryerson under åttedelsfinalen i den tyske cupen mot Stuttgart
  Foto: ANGELIKA WARMUTH / Reuters
 • Bild: United-stjerne kan bli byttet med Dortmund-ving

  Manchester Uniteds Jadon Sancho kan gjøre comeback i Borussia Dortmund i januar. Handelen kan innebære at Donyell Malen går motsatt vei, melder Bild.

  Den tyske storavisen hevder torsdag å ha kilder på at den potensielle byttehandelen kan være i emning.

  23 år gamle Sancho spilte for Dortmund fra 2017 til 2021. I den perioden ble han engelsk landslagsspiller. Han gikk så til Manchester United, der han har kontrakt til midten av 2026.

  De siste månedene har han imidlertid trent på egen hånd som følge av en krangel med manager Erik ten Hag. Nå kan en retur til Tyskland bli løsningen.

  Ifølge Bild skal den nederlandske Dortmund-vingen Donyell Malen ønske seg en overgang til Premier League.

  Donyell Malen
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal