NRK Meny
Normal

Curling-gutta i slag

Norges curlinglandslag hadde ingen problemer mot USA i fredagens tiebreakkamp, og vant hele 10-2.

Thomas Ulsrud
Foto: Andy Clark / REUTERS

Nå venter Sveits i første semifinale. blir det seier der, er Canada neste motstander, før en eventuell finale mot Skottland søndag.

Les også: Norsk uflaks i natt

Norge klarte ikke å sikre en direkte billett til sluttspillet. I den innledende runden ble det nemlig fire tap. Tiebreakkampen om en av to sluttspillplasser ble imidlertid en drøm for Thomas Ulsrud og co.

Norge tok en tidlig ledelse og halvveis i kampen sto det 7-1. Amerikanerne prøvde å komme tilbake, men da Ulsrud sikret tre poeng i sjuende runde, var kampen avgjort.

Norge møter Sveits i kamp om en plass i semifinalen. I en eventuell semifinal venter Canada, som tapte 5-7 for Skottland. Begge de lagene gikk direkte til sluttspillet, og med seieren i natt er skottene allerede klare for finalen søndag.

OL-lagene klare

Canadierne hadde ti strake seirer før det ble tap for de skotske europamestrene torsdag kveld.

Fredag ble det også kjent hvilke ti land som får plass i neste års OL i Canada. I tillegg til vertsnasjonen får Tyskland, USA, Storbritannia (poeng opptjent av Skottland), Frankrike, Norge, Sveits, Sverige, Danmark og Kina plass.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games: Rullebrett, street