NRK Meny
Normal

Cupsjokk i FA-cupen

Chelsea, Manchester City og Tottenham er ute.

Middlesbrough's Patrick Bamford

Patrick Bamford jubler for sin scoring mot Manchester City i FA-cupen. Middlesbrough vant til slutt kampen 2-0.

Foto: DARREN STAPLES / Reuters

Hele tre cupbomber kunne FA-cupen by på lørdag ettermiddag.

Manchester City tok imot Middlesbrough hjemme på Etihad Stadium. De tapte hele 0-2 og må se femte runde fra tilskuerplass.

Laster innhold, vennligst vent..

Til pause var stillingen 0-0, og City var det førende laget i førsteomgang. Men i andreomgang var de langt fra det beste laget, noe gjestene utnyttet til sin fordel. Patrick Bamford og innbytter Kike scoret hvert sitt mål og sørget for at forhåndsfavoritt City er ute av FA-cupen.

Manchester City spilte dermed sin femte kamp på rad uten å holde nullen på hjemmebane.

Snuoperasjon

Laster innhold, vennligst vent..

Bradford City lå under 0-2 mot Chelsea på Stamford Bridge. Men nivå tre-laget snudde kampen og vant til slutt 4-2.

SOCCER-ENGLAND/CUP Bradford City's Halliday celebrates with team mates after Morais scored against Chelsea during their FA Cup fourth round soccer match at Stamford Bridge in London

JUBELSCENER: Bradford Citys Andrew Halliday feirer sammen med sine lagkamerater etter å ha scoret 3-2.

Foto: STEFAN WERMUTH / Reuters
FBL-ENG-FA CUP-TOTTENHAM-LEICESTER

Tottenhams Roberto Soldado røk ut mot Wes Morgan og Leicester City.

Foto: IAN KINGTON / Afp

Andy Halliday scoret det avgjørende målet da han gjorde 3-2 etter 81 minutter – en scoring som så ut til å bli kampens siste. Mark Yeates fastsatte resultatet på overtid.

Bradford vant borte mot Chelsea for første gang siden 1912.

Rotet bort seieren

Det siste laget som fikk seg et sjokk i FA-cupen lørdag er Tottenham. De var storfavoritter i møtet med bunnlaget Leicester City hjemme på White Hart Lane. Men Spurs tapte kampen 1-2.

Laster innhold, vennligst vent..

Vertene ledet 1-0 helt til det var igjen sju minutter av kampen. Da dukket Leicester og Jose Leonardo opp og stillingen var plutselig 1-1. Like før slutt sørget Jeffrey Schlupp for at Leicester er videre.

Fredag spilte Manchester United bare uavgjort mot Cambridge. De må dermed ut i omkamp på Old Trafford for å ta seg videre i FA-cupen.

(NRK/NTB)

Siste nytt

 • La Liga-trener frir til Iniesta

  Quique Setién, trener for den spanske La Liga-klubben Real Betis, bønnfaller Barcelona-veteranen Andrés Iniesta om å fortsette karrieren i Spania. Spanske medier har spekulert i om Iniesta er på vei til Kina, men Setién ønsker det annerledes. – Vi skylder Iniesta så mye. Det er en fantastisk mann bak den fantastiske spilleren. Dette er min måte å takke ham på, sier Setién til klubbens hjemmeside.

  Laster Twitter-innhold
 • Chile klar for fotball-VM

  Chile er klar for sitt første fotball-VM for kvinner etter at de slo Argentina 4-0 i siste runde av Copa America. Seieren betyr at Chile endte på andreplass i turneringen, som igjen betyr at de kan bestille billetter til VM i Frankrike i 2019. Brasil vant turneringen, og er dermed klar for både VM og Tokyo-OL i 2010.

  FBL-WOMEN-AMERICA CUP-ARG-CHI
  Foto: CLAUDIO REYES / AFP
 • Martinsens IceHogs med ny seier

  Andreas Martinsen ser ikke ut til å bli tilgjengelig for det norske landslaget med det første. Søndag vant hans AHL-lag Rockford IceHogs 5-2 hjemme mot Chicago Wolves, og dermed leder IceHogs 2-0 i best av fem kamper. Ishockey-VM starter 04. mai.

  martinsen for norge
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Pressekonferanse: Presentasjon av elitelagene i langrenn
NRK Sport Live
Best i verden: Martin Schanche - Rattets Messias
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Odd - Sarpsborg 08