NRK Meny
Direkte fra Ullevaal stadion. Kommentatorer: Andreas Toft og Tom Nordlie.

Cupfinale 2014: Molde - Odd

Oppsummert

 • Molde og Odd møtes i årets cupfinale.
 • Kampen spilles på Ullevaal stadion.
Laster innhold, vennligst vent..
 • Molde tok «The Double»

  Seriemester Molde er også norgesmester etter 2-0 over Odd i finalen. Fredrik Gulbrandsen og Mohamed Elyounoussi scoret i andre omgang, og Molde ble første lag siden Lillestrøm i 1978 som forsvarer et cupmesterskap.

  Fredrik Gulbrandsen
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Elyounoussi øker ledelsen

  To minutter før fulltid sørger Mohamed Elyounoussi for å øke ledelsen til Molde. Seriemesterne leder nå 2-0, og kampen ser ut til å være avgjort.

  Molde øker til 2-0
 • Gulbrandsen sender Molde i føringen

  Der sitter årets første cupfinalescoring. Fredrik Gulbrandsen scorer sitt 3. mål i Norgesmesterskapet, og sender Molde i en 1-0-ledelse når det kun gjenstår et kvarter.

  Molde går opp i ledelsen
 • Målløst ved pause på Ullevaal

  Det står 0-0 ved pause i cupfinalen mellom Molde og Odd. Ingen lag har dominert, men begge har hatt sjanser. – Greit med uavgjort, det er 2-2 i sjanser, oppsummerte NRKs ekspertkommentator Tom Nordlie.

Molde øker til 2-0
Molde går opp i ledelsen

Siste nytt

 • Casper Ruud klar for French Open

  Casper Ruud vant den avgjørende kvalifiseringskamp mot franske Alexendre Müller. Med 2-0 i sett kunne Ruud slippe jubelen løs for avansement til første runde i French Open.

  Casper Ruud
  Foto: Vincent Thian / AP
 • Xavi blir værende i Qatar

  Tidligere Barcelona-spiller Xavi Hernández har skrevet under en ny toårskontrakt med Al-Sadd. Dermed blir den spanske 38-åringen værende i den qatarske ligaen til han fyller 40 år. Xavi har spilt for Al-Sadd siden 2015.

  SOCCER-SPAIN/ Barcelona's Messi celebrates his goal against Sevilla with teammate captain Hernandez during their Spanish first division soccer match at Nou Camp stadium in Barcelona
  Foto: GUSTAU NACARINO / Reuters
 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag