Hopp til innhold

Copa Libertadores

 • Vant uten målvakt

  River Plate var uten keeper i nattens Copa Libertadores-kamp fordi alle har blitt koronasmittet. Midtbanespiller Enzo Pérez sto i mål i 2-1-seieren.

  Den argentinske storklubben scoret to raske mål etter tre og seks minutter mot Independiente Santa Fe. Pérez måtte gi tapt én gang da bortelaget reduserte til 1–2 snaut 20 minutter før slutt, men River Plate tok seieren hjem.

  Argentina Colombia Soccer Copa Libertadores
  Foto: Juan Ignacio Roncoroni / AP
 • Må trolig bruke utespiller i mål

  Alle de fire målvaktene i den argentinske storklubben River Plate er smittet med korona. Dermed må de trolig bruke en utespiller i mål i Copa Libertadores.

  Klubben har fått avslag hos det søramerikanske fotballforbundet (Conmebol) på søknaden om å kalle inn to ekstra keepere.

  Ifølge nyhetsbyrået Reuters har Conmebol behandlet søknaden, men verken forbundet eller klubben har offentliggjort avgjørelsen. Argentinske medier erfarer imidlertid at River Plate ikke vil få dispensasjon.

  Hele 20 River Plate-spillere har siden fredag testet positivt for koronaviruset mens andre spillere er ute med skader. (NTB)

  Argentina Soccer
  Foto: Marcelo Endelli / AP
 • Argentinsk klubb rammet av smitte

  Et av Argentinas beste fotballag er knallhardt rammet av koronasykdom. 20 River Plate-spillere har pådratt seg smitte.

  Onsdag skal klubben etter planen spille i Copa Libertadores, og ingen av de fire keeperne i troppen er aktuelle der på grunn av covid-19.

  River Plate håper derfor å få utsatt kampen mot Santa Fé fra Colombia.

  Argentina Soccer
  Foto: Marcelo Endelli / AP
 • Brasil-duell i Libertadores-finalen

  Det blir dei brasilianske klubbane Santos og Palmeiras som skal møtest i finalen i Libertadores Cup – Sør-Amerikas variant av meisterligaen i fotball.

  I semifinale-returen i natt slo Santos Boca Juniors 3-0, etter 0-0 i første kamp.

  Palmeiras blei klar tysdag trass 0-2 mot River Plate. Men dei vann 3-0 i første kamp.

  Finalen går på Maracana stadion i Rio 30. januar, utan publikum.

  Lucas Braga, Santos
  Foto: Andre Penner / AP
 • Dobbel feiring for Flamengo

  Laurdag vann Flamengo finalen i Copa Libertadores – Sør-Amerikas meisterliga. Mindre enn 24 timar seinare kunne dei feire ligameisterskapet i Brasil.

  Det sikra dei seg då hardaste konkurrent Palmeiras tapte for Gremio. Palmeiras er 13 poeng bak Flamengo med fire kampar igjen å spele.

  Det er første gongen eit lag frå Brasil har vunne Copa Libertadores og den brasilianske ligaen same året sidan Santos gjorde det i 1963. På det laget spela Pelé.

  Copa Libertadores - Flamengo Victory Parade
  Foto: Ricardo Moraes / Reuters

Siste nytt

 • Lewandowski og co spilleklare for Barcelona

  Flere av Barcelonas nysigneringer er klarert for seriestarten. Det gjelder også Robert Lewandowski som fikk ja fredag kveld.

  Den gjeldstyngede klubben jobbet hardt med å få registrert Lewandowski og andre nysigneringer i Barcelona-troppen foran den første seriekampen mot Rayo Vallecano lørdag kveld. Saken er stort sett løst melder spanske medier, blant annet avisen AS.

  Barcelona har gjennom sommeren solgt viktige deler av sine framtidige inntektskilder, der iblant TV-rettigheter, for å oppfylle de økonomiske retningslinjene spanske klubber er forpliktet til å følge.

  Fredag opplyste Barcelona at klubben har solgt ytterligere 24,5 prosent av produksjonsselskapet «Barca Studios» til Orpheus Media for 980 millioner kroner.

  De midlene kan være det siste som skal til for å få registrert spillerne som er hentet i sommervinduet. I hvert fall er håpet at noen av spillerne skal kunne bli registrert. (NTB)

  Spain Soccer Gamper Trophy
  Foto: Joan Monfort / AP
 • Ruud til ATP-semifinale

  Casper Ruud spilte hjemmehåpet Felix Auger-Aliassime av banen i kvartfinalen i ATP-turneringen i tennis i Canada. Nordmannen vant 2-0 i sett.

  Det betyr at det venter semifinale mot Hubert Hurkacz (Polen) lørdag. Hurkacz slo australske Kyrgios 2-1 i sett i sin kvartfinale. Det siste gikk fort unna og endte med 6-1.

  Ruud vant sitt førstesett med samme sifrer, og det tok ikke lang tid. Auger-Aliassime var helt uten sjanse i åpningen av kampen på centercourten.

  Ruud holdt så sitt første servegame i andre sett og gikk opp til 1-0. Så brøt Ruud canadierens serve og sikret seg 2-0 før det etter ytterligere et par minutter sto 3-0 i norsk favør. Settet endte 6-2.

  Hurkacz er seedet som åttendemann mens Ruud ligger fire hakk høyere i Masters 1000-turneringen i Montreal. (NTB)

  National Bank Open Montréal - Day 7
  Foto: Minas Panagiotakis / AFP
 • Glimt vann 4-1: - Ein svært sterk prestasjon

  Bodø/Glimt var klart mest effektiv og vann 4-1 i Sarpsborg fredag. Hugo Vetlesen og Amahl Pellegrino scora før pause.

  Lars-Jørgen Salvesen scora sitt første etter overgangen til Glimt, før Tobias Heintz reduserte. Pellegrino scora Glimts fjerde etter ein gigatappe i Sarpsborgs forsvar like før slutt.

  Pellegrino scora sitt seriemål nummer 16 og 17, og er suveren toppscorar.

  Glimt klatra til andreplass på tabellen etter sin sjette strake siger.

  - Vi er på veg tilbake. Denne kampen var tung for oss. Vi må i kjellaren, kanskje heilt i blindkjellaren for å hente det som skal til i dag, sa Glimt-trenar Kjetil Knutsen til Discovery.

  - Dette var ein svært sterk prestasjon av oss. Dette Sarpsborg-laget er ikkje enkelt å spele mot.

  Han skal leie laget sitt til den utruleg viktige meisterliga-kvalifiseringskampen mot Dinamo Zagreb i neste veke. Der gler Knutsen seg over å ha forsterka spelargruppa.

  - Vi har fått sterkre konkurranse på fleire plassar. Vi kan starte med Lars-Jørgen (Salvesen), og ha Runar (Espejord) i bakhånd, seier Knutsen.

  Lars-Jørgen Salvesen
  Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 52 klipp
Sport
Spiller nå
Her stagediver Vetle Sjåstad Christiansen etter den fjerde Blink-seieren 00:55
Neste