Contador ekspedert! Vær så god neste!

Alberto Contador kan være ferdig. Bjarne Riis og Saxo Bank kan være ferdig.

Alberto Contador

Karrieren til Alberto Contador kan være over etter dopingavsløringer.

Foto: SCANPIX DENMARK / Reuters

Ove Eriksen kommenterer
Foto: NRK

Riis hadde kvittet seg med sine beste menn, men hadde sikret seg Contador fra neste sesong.

Begge ligger i øyeblikket svært dårlig an.

Les også:

Vi lar oss ikke overraske lenger når det gjelder doping i sykkelsporten. Når en blir avslørt, så lurer vi bare på hvem som blir neste?

Det er en vond dag for alle oss som elsker sykkelsporten. Og det verste er at kjærligheten aldri ruster, selv om doping er ei mare fra sesong til sesong.

På dagen da Fabian Cancellara ble historisk med 4 VM-titler på tempo, må vi reise spørsmålet om ikke jukserne bør utestenges for alltid.

Det spørs om ikke det er den eneste leksa utøverne forstår.

Enig med Ove Eriksen? Kommenter!

Siste nytt

 • Seier for Mason i debuten

  Tottenham fikk slite for poengene uten den skadde superspissen Harry Kane, men Son Heung-mins sene straffemål ga 2-1-seier over Southampton onsdag. Det ga en god debut for Tottenhams vikarmanager Ryan Mason. Han ble kastet inn i rollen da José Mourinho ble sparket mandag.

  nnHqcppAYrQ
  Foto: JUSTIN SETTERFIELD / AFP
 • Reiten mot ligagull

  Guro Reiten kom inn og spilte det siste kvarteret da Chelsea spilte 2-2 borte mot Manchester City i engelsk superliga, melder NTB. Chelsea beholder to poengs ledelse med to serierunder igjen, og avgir neppe poeng i de gjenstående kampene, borte mot Tottenham og hjemme mot Reading.

  uDsuqY6VL_0
  Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters
 • City-topp beklager til supporterne

  Manchester Citys administrerende direktør Ferran Soriano har beklaget klubbens rolle i superligaen i en epost til supporterne. – Vi gjorde en feil, og vi beklager oppriktig til supporterne for skuffelsen, frustrasjonen og pinen som er forårsaket de siste 72 timene, skriver Soriano. Samtidig sier han at klubbens ledelse vil gjøre alt for å gjenvinne tilliten.

  City
  Foto: LINDSEY PARNABY / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal