NRK Meny
Normal

Comet svært glad over hockeyavgjørelse

Tjener økonomisk, og mister likevel ikke tre poeng.

Styreleder Mona Buvik i Comet

Styreleder Mona Buvik i Comet.

Foto: Privat

Det sier styreleder Mona Buvik i Comet, om fredagens avgjørelse i ishockeyforbundet.

Da avgjorde nemlig forbundet at kampen mot Sparta, som ble avlyst torsdag, likevel kan spilles på et senere tidspunkt.

Les: Avlyst hockeykamp spilles likevel

Les også: Comet-Sparta er avlyst

Tjener poeng og penger

Kampen ble først avlyst fordi Halden ishall er stengt, på grunn av dårlig sikkerhet. Nå får Sparta velge når kampen skal spilles. Styreleder Buvik skryter av Norges Ishockeyforbund.

- Det er en flott avgjørelse. For det første betyr dette at vi likevel ikke mister tre poeng. Det andre er at vi vil kunne få billettinntekter fra kampen når den blir avviklet, sier Buvik.

Ishockeyklubben er som kjent under konkursforhandling, og i går la Halden kommune 400 000 kroner på bordet til drift frem til 2. oktober.

Les: Halden stiller Comet-garanti

Kanskje over kneika

Nå tror styrelederen at klubben kan komme over den økonomiske kneika.

- Bostyrer har sagt at vi har store muligheter til å få boet tilbake. Men det er på betingelse av at vi greier å betjene den løpende gjelden i perioden på fire uker, som vi får lov til å drive under konkursforhandlingene.

- Får vi spilt kampen de neste to til fire ukene vil vi få inn penger på det, sier Buvik.

Men hjemmekampen kan ikke spilles på andre arenaer i Østfold . Derfor har styrelederen vært i møte med Halden kommune fredag, for å komme til en løsning, for å få åpnet Halden ishall.

- Vi skal skrive en ny søknad om dispansasjon, og jeg har tro på at vi skal få dette til, sier styrelederen til NRK Østfold.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal