City vant «snøballkrigen»

Nok en scoring av Ilkay Gündogan sørget for at Manchester City henger med i toppen av Premier League med 2-1-seieren over West Ham søndag.

Tyskeren scoret ledermålet etter en drøy halvtime da han plasserte seg smart på bakre stolpe og satte ballen i mål fra kort hold.

Sekunder før overtiden satte innbytter Fernandinho inn 2-0. Manuel Lanzini scoret et kunstmål idet overtiden var over, men det var for lite og for sent for bortelaget.

Det var snøvær under hele første omgang i Manchester. Utover i omgangen begynte snøen å legge seg på gressteppet, men ikke nok til at ballen stoppet. Snøen ga seg ikke, og da lagene gikk til pause, kom det like mange mennesker ut på banen igjen for å gjøre den klar til spill etter hvilen. Før det hadde det nok også blitt lett febrilsk etter en oransje ball i korridorene på arenaen i Manchester.

Det verste snøværet ga seg heldigvis før andre akt startet, og omgangen ble kun utsatt noen minutter for at banemannskapene skulle få fjernet all snø fra banen.

Siste nytt

 • Verdenscupseier for Nygaard Løken

  Trym Nygaard Løken vant mandagens sprintrenn i verdenscupen i telemarkkjøring i Frankrike.

  Bækkelaget-kjøreren tok dermed sesongens første verdenscupseier.

  Det franske hjemmehåpet Theo Sillion ble andremann, mens sveitsiske Bastien Dayer endte på tredjeplass. (NTB)

  Landslaget i telemark
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • AP: Seks døde utenfor stadion i forbindelse med kamp i afrikamesterskapet

  Lokale myndigheter i Kamerun bekrefter overfor nyhetsbyrået AP at minst seks er døde etter en hendelse ved Olembe Stadion.

  Arenaen er der Kamerun og Komorene møttes til åttedelsfinalen i Afrikamesterskapet i fotball mandag.

  Ifølge AP opplyser guvernøren i det aktuelle området, Naseri Paul Biya, at antallet omkomne kan være høyere.

  Kaoset skal ha oppstått da en stor menneskemengde skal ha forsøkt å ta seg inn på fotballarenaen i Yaounde, der Kamerun skulle spille åttedelsfinale mot Komorene.

  Ansatte ved Messassi-sykehuset i nærheten opplyser å ha mottatt minst 40 skadde personer etter episoden. (NRK/NTB)

 • Koronarammet Komorene med utespiller i mål – utslått av Afrikamesterskapet

  Komorene slet med koronasmitte i spillertroppen og måtte bruke en utespiller i mål i åttedelsfinalen mot Kamerun i Afrikamesterskapet. Det endte med 1-2-tap.

  Komorene var for første gang med i utslagsrundene i Afrikamesterskapet, men oppkjøringen til den historiske kampen ble på ingen måte den beste. To av lagets keepere er smittet med koronaviruset de siste dagene, og den tredje er skadd.

  Dermed var det forsvarsspilleren Chaker Alhadhur som fikk den utakknemlige oppgaven med å vokte målet i møtet med turneringsverten Kamerun.

  Toko Ekambi og Vincent Aboubakar var målscorere for Kamerun.

  Med ni minutter igjen serverte Komorenes Youssouf M'Changama, som til daglig spiller i den franske klubben Guingamp, en frisparkperle av sjeldent kaliber. Men det ble bare med trøstemålet. (NTB)

  Cameroon African Cup Soccer
  Foto: Themba Hadebe / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal