City-kamp fikk ny dato

Det utsatte Premier League-oppgjøret mellom Manchester City og West Ham spilles onsdag 19. februar. Det bekreftet Manchester City på sine nettsider tirsdag kveld.

Oppgjøret skulle vært spilt søndag, men måtte utsettes som følge av stormen «Ciara».

Umiddelbart var det usikkerhet rundt når kampen kunne bli spilt, all den tid Manchester City allerede har én utsatt kamp som så langt ikke har fått ny dato.

I og med at storklubben fortsatt er med både i ligacupen, FA-cupen og mesterligaen, ligger kampprogrammet an til å bli svært tett utover våren.

(NTB)

Sergio Agüero
Foto: Oli Scarff / AFP

Siste nytt

 • Johansson med til Lahti

  Robert Johansson stod over forrige helgs renn i Romania, men er en av de seks hopperne landslagssjef Alexander Stöckl har tatt ut til helgens renn i Lahti. Halvor Egner Granerud, som fikk sjansen i Johanssons fravær, får ikke bli med til Finland.

  Robert Johansson under verdenscuprennet i Bad Mittendorf
  Foto: Kerstin Joensson / AP
 • VM i bordtennis utsatt

  Lag-VM i bordtennis føyer seg inn i den voksende rekken av idrettsarrangementer som er utsatt grunnet frykt for koronaviruset. Mesterskapet skulle blitt avholdt i Busan i Sør-Korea fra 22. til 29. mars, men vil nå heller bli forsøkt avviklet i slutten av juni, melder Det internasjonale bordtennisforbundet (ITTF). Blant dem som rammes av utsettelsen er det norske laget bestående av Ilka Doval, Rikke Skåttet, Rebekka Carlsen, Sonja Obradovic og Martine Toftaker.

  De japanske bordtennisspillerne Kasumi Ishikwa og Miu Hirano.
  Foto: Attila Kisbenedek / AFP
 • Liverpool snudde og tangerte rekord

  Med 3-2 over West Ham tangerte Liverpool rekorden med 18 strake sigrar i Premier League. Det er like mange som Manchester City hadde i 2017-18.

  Liverpool tok leiinga ved Georginia Wijnaldum, men Issa Diop og Pablo Fornals gav West Ham overraskande 2-1-leiing.

  Men Mohamed Salah og Sadio Mané sikra poenga for sigersvane Liverpool.

  Liverpool leier med 22 poeng på Manchester City når 11 kampae står att.

  Mohamed Salah
  Foto: Paul Ellis / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal