Chelsea-krisen fortsetter – tapte med seks mål mot City

Manchester City knuste Chelsea i Premier League søndag, og ga seg ikke før det stod 6–0. Det er det største Chelsea-tapet på 28 år.

Laster innhold, vennligst vent..

Kampen var allerede avgjort etter 19 minutter da City ledet 3–0. Sergio Agüero (3), Raheem Sterling (2) og Ilkay Gündogan sørget for at Chelsea fikk en blytung hjemreise med seks baklengs i bagasjen.

– For øyeblikket klarer jeg ikke å forklare det. Gjennom uka hadde jeg en god følelse på trening, sier Chelseas manager, Maurizio Sarri, til Sky Sports etter søndagens kamp.

Chelsea var simpelthen ikke tilstedeværende i åpningen i Manchester. Etter fire minutter utnyttet Kevin De Bruyne et sovende forsvar og sendte av gårde en smart stikker som resulterte i 1–0 signert Sterling.

Verste Chelsea-omgang siden 1999

Agüero skulle doblet ledelsen etter sju minutter, men argentineren klarte utrolig nok å sette ballen utenfor på blank kasse fra fire meter. Likevel slo argentineren knallhardt tilbake da han måkte inn 2–0 i nettaket fra 20 meter.

Etter 19 minutter holdt Ross Barkley kurs i hvordan det ikke skal klareres. Midtbanespilleren headet ballen inn i feltet, der Agüero takket og bukket ved å sette inn 3–0 fra kort hold.

City knuste Chelsea.

SUVERENE: Manchester City feirer etter 6-0-scoringen.

Foto: Jon Super / AP

Fadesen var komplett seks minutter senere da Gündogan curlet ballen lavt i lengst hjørne. Forrige gang Chelsea slapp inn fire mål i første omgang var mot Sunderland i desember 1999. Da spilte Tore André Flo hele kampen, som endte 1–4 for blåtrøyene.

Agüero tangerte Shearer

Agüero gjorde vondt til verre for gjestene ti minutter etter pause. Fra straffemerket var spissen kald som en fisk og fullførte hat tricket sitt. Det var bare et tidsspørsmål før Agüero skulle sette sitt tredje for dagen etter å ha truffet tverrliggeren like før.

Straffescoringen sørget for at Agüeros 11. hat trick i Premier League. Dermed tangerte han Alan Shearers rekord.

Sterling strødde mer salt i Chelsea-sårene da han fastsatte resultatet til 6–0 elleve minutter før slutt.

Dermed står Chelsea med tre tap på de fire siste kampene i ligaen. London-laget er nå på sjetteplass på tabellen, etter at det er spilt 26 ligarunder.

Blåtrøyene er ett poeng bak Manchester United, som ligger på den viktige fjerdeplassen i skrivende stund. Fjerdeplassen gir plass i neste års Champions League.

Om to uker møtes lagene i finalen i den engelske ligacupen.

Manchester City leder Premier League på bedre målforskjell enn Liverpool, men rødtrøyene har en kamp mindre spilt.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Nilsen tok nok en VM-medalje

  Vilde Nilsen har vært i storform i para-VM i Canada. Onsdag kveld tok hun sin tredje medalje i mesterskapet, denne gangen bronse på skiskyttersprinten. Fra tidligere i mesterskapet har hun to VM-gull i langrenn, fra både sprint og 7,5 kilometer.

  Para-VM
  Foto: Norges Skiforbund / NTB scanpix
 • Atlético vant etter VAR-drama

  Atlético Madrid mistet en straffe og en scoring etter videodømming, men var likevel sterkest og slo Juventus 2–0 i den første åttedelsfinalen i mesterligaen. Med 2–0 har Madrid-klubben et knallsterkt utgangspunkt før returoppgjøret i Torino 12. mars.

  Spain Soccer Champions League
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • City vant med ti mann

  Manchester City tok oppskriftsmessig ledelsen borte mot Schalke 04, men så snudde kampen. Det tyske hjemmelaget ble tildømt to straffespark, og satte begge. I andre omgang fikk Nicolas Ottamendi sitt andre gule kort og marsjordre, men City ga seg ikke. Leroy Sané satte et herlig frispark, og i sluttminuttene slet Raheem Sterling seg fri og bredsidet inn seiersmålet.

Sendeplan

Kl. Program Kanal