Hopp til innhold

Chelsea 19 poeng bak City: – Tror aldri jeg har sett dem så svake

Chelsea står null poeng og sju baklengsmål i sine to siste kamper mot Bournemouth og Watford. Forrige sesongs ligamester har nå hele 19 poeng opp til tabelltoppen.

TUNGT: Thibaut Courtois fortviler etter at Troy Deeney banket inn 1-0 for Watford fra straffemerket like før pause.

Foto: Frank Augstein / AP

Laster innhold, vennligst vent..

– Jeg tror aldri jeg har sett Chelsea så svake, sa TV 2-ekspert Petter Myhre da han oppsummerte første omgang i kanalens Premier League-studio.

Da ledet Watford 1-0, men Chelseas ti spillere trodde nok de hadde reddet ett poeng åtte minutter før slutt da Eden Hazard banket ballen i hjørnet fra rundt 17 meter.

Kun to minutter senere spilte Darryl Janmaat vegg, sendte Watford tilbake i ledelsen og Antonio Conte ut i ytterligere trøbbel.

Som ikke det var nok for Chelsea fikk Gerard Deulofeu gå merkelig uforstyrret fra egen halvdel og plassere ballen nede til høyre for Thibaut Courtois.

3-1 ble også til 4-1 på overtid. Roberto Pereyra la kula i samme hjørne som sin spanske lagkompis og fullførte ydmykelsen mot et totalt tafatt Chelsea-forsvar. Solide 16 baklengs på 24 ligakamper er blitt til 23 etter møtene med Bournemouth og Watford.

– Starten vår var meget svak. Vi er i en vanskelig situasjon. Nå kan man se at vi presterer dårlig. Kanskje jeg gjorde feil da jeg tok ut laget, sier Chelsea-sjef Antonio Conte i et intervju vista på TV 2s Premier League-kanal.

– Nei, nei, det er ikke mitt problem. Er ikke det jeg gjør godt nok, får de bestemme seg for noe annet, svarer italieneren på spørsmål om han frykter for jobben.

Viste fingeren

Motgangen begynte for Chelsea da en merkelig svak Tiemoue Bakayoko klarte å pådra seg sitt andre gule kort allerede etter en halvtimes spill.

– Han hadde en fryktelig halvtime. Med alle de feilene må han skylde seg selv. De to taklingene kom som en følge av svake involveringer først, men jeg syns ikke han fortjente rødt kort, sier Petter Myhre.

Premier League - Watford vs Chelsea

TUNGT: Olivier Giroud fikk en blytung start for sin nye klubb.

Foto: David Klein / Reuters

Nedtur nummer to fulgte drøye ti minutter senere da Deulofeu fikk en tå på ballen foran Courtois og gikk i bakken. Fra krittmerket var kraftpakken Troy Deeney sikker før han viste fingeren til Chelsea-fansen som en del av feiringen.

– Det er mulig han overspiller i fallet, men han er først på ballen og blir felt. Da er det klar straffe, mener Myhre.

Ydmykende

Premier League-tabellen viser nå at det er smått utrolige 19 poeng som skiller serieleder Manchester City og fjerdeplasserte Chelsea og Antonio Conte.

Forrige sesongs ligamester kjemper for å berge en plass i mesterligaen kommende sesong. Tottenham på femteplass er kun ett poeng bak London-rivalen etter 26 runder.

– Et helt vanvittig resultat. Det er at Chelsea også var fryktelig svake 11 mot 11. Watford var klart best da og. Dette var et Chelsea-lag som ikke var i nærheten av vanlig nivå, sier Myhre.

– Det ser ikke ut til at Conte er «happy» med tingenes tilstand, fortsetter TV 2-eksperten.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

  • Messi-fans får 50 prosent refusjon etter Hongkong-fiaskoen

    Fans som kjøpte billetter for å se Lionel Messi i Hongkong får tilbakebetalt 50 prosent av billettprisen etter at argentineren mistet treningskampen.

    Det er riktignok kun så lenge de ikke iverksetter rettslige skritt mot arrangøren.

    Et utsolgt stadion betalte fra 880 Hongkong-dollar (1200 norske kroner) for å se den åttedobbelte gullballvinneren i aksjon 4. februar. Da ble det spilt en treningskampen mellom Inter Miami mot en utvalgt Hongkong XI.

    Reaksjonene var sterke da Messi ble sittende på benken gjennom hele kampen på grunn av en skade.

    Det ble ikke bedre da han tre dager senere spilte en halvtime da laget hans møtte japanske Vissel Kobe i Tokyo. Da kom anklagene om at Messis «no show» i Hongkong var rettet mot Kina.

    Arrangør Tatler Asia tilbød mandag 50 prosent refusjon for «de som kjøpte billetter gjennom offisielle kanaler til kampen».

    De som vil ha noen av pengene tilbake, må godta vilkår og betingelser som inkluderer at de ikke kan ta rettslige skritt mot arrangøren.

    Messi på benken under kampen i Hongkong
    Foto: AFP
  • Curling-VM: Norsk storseier over Tyrkia

    De norske curlingkvinnene slo knallhardt tilbake etter to strake tap og knuste Tyrkia 11-5 i curling-VM i Canada.

    Skip Marianne Rørvik fronter det norske VM-laget sammen med Kristin Skaslien, Mille Haslev Nordbye og Martine Rønning.

    Etter fem VM-kamper står de med to seiere og tre tap. Det gjør at Norge ligger på en delt 6.-plass. Sveits topper tabellen med fem av fem seire.

    Senere tirsdag venter det nok en kamp mot storfavoritt Sveits.

    Curling VM Norge
    Foto: Darren Calabrese / AP
  • Fire argentinske fotballspillere arrestert for voldtekt

    Fire profesjonelle fotballspillere i Argentina ble mandag pågrepet for å ha voldtatt en kvinnelig sportsjournalist på et hotellrom tidligere denne måneden. Den 24-år gamle kvinnen sier hun ble med på et hotellrom med en av dem, sovnet, og ble voldtatt, melder AFP.

    Toppklubben Velez Sarsfield har suspendert de fire og satt i gang en intern etterforskning.

Sendeplan

Kl. Program Kanal