Hopp til innhold

Chelsea 19 poeng bak City: – Tror aldri jeg har sett dem så svake

Chelsea står null poeng og sju baklengsmål i sine to siste kamper mot Bournemouth og Watford. Forrige sesongs ligamester har nå hele 19 poeng opp til tabelltoppen.

TUNGT: Thibaut Courtois fortviler etter at Troy Deeney banket inn 1-0 for Watford fra straffemerket like før pause.

Foto: Frank Augstein / AP

Laster innhold, vennligst vent..

– Jeg tror aldri jeg har sett Chelsea så svake, sa TV 2-ekspert Petter Myhre da han oppsummerte første omgang i kanalens Premier League-studio.

Da ledet Watford 1-0, men Chelseas ti spillere trodde nok de hadde reddet ett poeng åtte minutter før slutt da Eden Hazard banket ballen i hjørnet fra rundt 17 meter.

Kun to minutter senere spilte Darryl Janmaat vegg, sendte Watford tilbake i ledelsen og Antonio Conte ut i ytterligere trøbbel.

Som ikke det var nok for Chelsea fikk Gerard Deulofeu gå merkelig uforstyrret fra egen halvdel og plassere ballen nede til høyre for Thibaut Courtois.

3-1 ble også til 4-1 på overtid. Roberto Pereyra la kula i samme hjørne som sin spanske lagkompis og fullførte ydmykelsen mot et totalt tafatt Chelsea-forsvar. Solide 16 baklengs på 24 ligakamper er blitt til 23 etter møtene med Bournemouth og Watford.

– Starten vår var meget svak. Vi er i en vanskelig situasjon. Nå kan man se at vi presterer dårlig. Kanskje jeg gjorde feil da jeg tok ut laget, sier Chelsea-sjef Antonio Conte i et intervju vista på TV 2s Premier League-kanal.

– Nei, nei, det er ikke mitt problem. Er ikke det jeg gjør godt nok, får de bestemme seg for noe annet, svarer italieneren på spørsmål om han frykter for jobben.

Viste fingeren

Motgangen begynte for Chelsea da en merkelig svak Tiemoue Bakayoko klarte å pådra seg sitt andre gule kort allerede etter en halvtimes spill.

– Han hadde en fryktelig halvtime. Med alle de feilene må han skylde seg selv. De to taklingene kom som en følge av svake involveringer først, men jeg syns ikke han fortjente rødt kort, sier Petter Myhre.

Premier League - Watford vs Chelsea

TUNGT: Olivier Giroud fikk en blytung start for sin nye klubb.

Foto: David Klein / Reuters

Nedtur nummer to fulgte drøye ti minutter senere da Deulofeu fikk en tå på ballen foran Courtois og gikk i bakken. Fra krittmerket var kraftpakken Troy Deeney sikker før han viste fingeren til Chelsea-fansen som en del av feiringen.

– Det er mulig han overspiller i fallet, men han er først på ballen og blir felt. Da er det klar straffe, mener Myhre.

Ydmykende

Premier League-tabellen viser nå at det er smått utrolige 19 poeng som skiller serieleder Manchester City og fjerdeplasserte Chelsea og Antonio Conte.

Forrige sesongs ligamester kjemper for å berge en plass i mesterligaen kommende sesong. Tottenham på femteplass er kun ett poeng bak London-rivalen etter 26 runder.

– Et helt vanvittig resultat. Det er at Chelsea også var fryktelig svake 11 mot 11. Watford var klart best da og. Dette var et Chelsea-lag som ikke var i nærheten av vanlig nivå, sier Myhre.

– Det ser ikke ut til at Conte er «happy» med tingenes tilstand, fortsetter TV 2-eksperten.

Laster innhold, vennligst vent..

Sportsnyheter

Denne detaljen fikk keeperen til å rase: – Holdt på å svartne for meg

Det ble et vanvittig drama da Brann sendte Aalesund ut av cupen. Én spesiell detalj fikk Brann-keeper til å frese under straffekonken.

Siste nytt

 • Flere storoppgjør i cupens 4. runde

  Trekningen av 4. runde i cupen ble foretatt onsdag kveld. NFF serverte tre lokaloppgjør i kampene som spilles onsdag 28. juni:

  Kjelsås – KFUM Oslo

  Bodø/Glimt – Tromsø

  Gjøvik-Lyn – HamKam

  Stjørdals-Blink – Vålerenga

  Raufoss – Viking

  Sogndal – Sarpsborg 08

  Molde – Strømsgodset

  Brattvåg – Brann

 • Blodige scener i serieliga-finalen: Fiorentina-spiller truffet av gjenstand

  Serieliga-finalen mellom Fiorentina og West Ham ble stoppet da Fiorentinas Cristiano Biraghi ble truffet i hodet av en gjenstand. TV-bildene viser at Biraghi fikk et stort kutt i hodet og begynte å blø.

  – Dette er bare trist. Bare trist, sa Viasat-kommentator Roar Stokke underveis i kampen.

  TV-bildene viste at det lå en rekke ølglass på gresset rundt Biraghi etter hendelsen.

  Kampen pågår fortsatt. Det står 0-0 mellom lagene.

  Europa Conference League - Final - Fiorentina v West Ham United
  Foto: DAVID W CERNY / Reuters
 • Haugesund røk for 2.-divisjonslag

  Haugesund så ut til å gå mot en forventet seier i cupen, men så snudde David Sissoko kampen for Brattvåg og sikret 2-1-seier for 2.-divisjonsklubben.

  Forrige runde sto Brattvåg også for en ørliten cupbombe da de slo ut 1.-divisjonsklubben Hødd.

  Haugesund ligger på 13. plass i Eliteserien med ni poeng på ni kamper. Brattvåg er nummer ti i sin 2. divisjonsavdeling.

  Eliteserien i fotball 2023: Strømsgodset - Haugesund (1-2)
  Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste