NRK Meny
Normal

Chelsea 19 poeng bak City: – Tror aldri jeg har sett dem så svake

Chelsea står null poeng og sju baklengsmål i sine to siste kamper mot Bournemouth og Watford. Forrige sesongs ligamester har nå hele 19 poeng opp til tabelltoppen.

TUNGT: Thibaut Courtois fortviler etter at Troy Deeney banket inn 1-0 for Watford fra straffemerket like før pause.

Foto: Frank Augstein / AP

Laster innhold, vennligst vent..

– Jeg tror aldri jeg har sett Chelsea så svake, sa TV 2-ekspert Petter Myhre da han oppsummerte første omgang i kanalens Premier League-studio.

Da ledet Watford 1-0, men Chelseas ti spillere trodde nok de hadde reddet ett poeng åtte minutter før slutt da Eden Hazard banket ballen i hjørnet fra rundt 17 meter.

Kun to minutter senere spilte Darryl Janmaat vegg, sendte Watford tilbake i ledelsen og Antonio Conte ut i ytterligere trøbbel.

Som ikke det var nok for Chelsea fikk Gerard Deulofeu gå merkelig uforstyrret fra egen halvdel og plassere ballen nede til høyre for Thibaut Courtois.

3-1 ble også til 4-1 på overtid. Roberto Pereyra la kula i samme hjørne som sin spanske lagkompis og fullførte ydmykelsen mot et totalt tafatt Chelsea-forsvar. Solide 16 baklengs på 24 ligakamper er blitt til 23 etter møtene med Bournemouth og Watford.

– Starten vår var meget svak. Vi er i en vanskelig situasjon. Nå kan man se at vi presterer dårlig. Kanskje jeg gjorde feil da jeg tok ut laget, sier Chelsea-sjef Antonio Conte i et intervju vista på TV 2s Premier League-kanal.

– Nei, nei, det er ikke mitt problem. Er ikke det jeg gjør godt nok, får de bestemme seg for noe annet, svarer italieneren på spørsmål om han frykter for jobben.

Viste fingeren

Motgangen begynte for Chelsea da en merkelig svak Tiemoue Bakayoko klarte å pådra seg sitt andre gule kort allerede etter en halvtimes spill.

– Han hadde en fryktelig halvtime. Med alle de feilene må han skylde seg selv. De to taklingene kom som en følge av svake involveringer først, men jeg syns ikke han fortjente rødt kort, sier Petter Myhre.

Premier League - Watford vs Chelsea

TUNGT: Olivier Giroud fikk en blytung start for sin nye klubb.

Foto: David Klein / Reuters

Nedtur nummer to fulgte drøye ti minutter senere da Deulofeu fikk en tå på ballen foran Courtois og gikk i bakken. Fra krittmerket var kraftpakken Troy Deeney sikker før han viste fingeren til Chelsea-fansen som en del av feiringen.

– Det er mulig han overspiller i fallet, men han er først på ballen og blir felt. Da er det klar straffe, mener Myhre.

Ydmykende

Premier League-tabellen viser nå at det er smått utrolige 19 poeng som skiller serieleder Manchester City og fjerdeplasserte Chelsea og Antonio Conte.

Forrige sesongs ligamester kjemper for å berge en plass i mesterligaen kommende sesong. Tottenham på femteplass er kun ett poeng bak London-rivalen etter 26 runder.

– Et helt vanvittig resultat. Det er at Chelsea også var fryktelig svake 11 mot 11. Watford var klart best da og. Dette var et Chelsea-lag som ikke var i nærheten av vanlig nivå, sier Myhre.

– Det ser ikke ut til at Conte er «happy» med tingenes tilstand, fortsetter TV 2-eksperten.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Zuccas nye sjef klar

  51 år gamle David Quinn er ansatt som ny trener for Mats Zuccarellos NHL-klubb New York Rangers. Quinn kommer fra trenerjobben til Boston University. Quinn erstatter Alain Vigneault. Han fikk sparken bare timer etter at New York Rangers ikke tok seg til NHL-sluttspillet for første gang siden 2010.

  Mats Zuccarello Aasen
  Foto: Elsa / Getty Images
 • Ancelotti blir Napoli-trener

  Carlo Ancelotti (58) har skrevet under en treårskontrakt som trener for serie A-klubben Napoli. Ancelotti fikk sparken i Bayern München sist høst. Han erstatter Maurizio Sarri som ledet Napoli til andreplass bak Juventus. Sarri skal være aktuell som ny trener i både Chelsea og Zenit St. Petersburg.

  SOCCER-ITALY-NAP/
  Foto: Charles Platiau / Reuters
 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk