Celtic åpnet med storseier

Både Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi startet kampen da Celtic banket Hamilton 5-1.

Celtic-spissen Odsonne Édouard ble den store spilleren med tre scoringer, mens Jeremie Frimpong og Patryk Klimala scoret de øvrige målene. Det var Celtic sin første kamp denne sesongen, som jakter en historisk tiende strake ligatittel. Både Celtic og rival Rangers har vunnet ni ganger på rad før, mens ingen har vunnet ligaen et tosifret antall ganger på rad tidligere.

Kristoffer Ajer
Foto: Pool / Reuters

Siste nytt

 • Må vente med publikum

  Den tyske proffligaen i fotball (DFL) har bestemt at det likevel ikke blir publikum på tribunene fra sesongstart i september. Det skjer etter motbør fra politikerne.

  Klubbene i 1. og 2. Bundesliga ble forrige uke enige om å gå inn for å slippe inn et begrenset antall tilskuere med personlige plassbilletter på kampene fra sesongstart. Ståplasser, seksjoner for bortefans og alkoholservering skulle ikke tillates.

  Tysklands helseminister konkluderte med at man ikke vil gi klarsignal på idrettstribuner, særlig ettersom smittetallene nå er stigende. (NTB)

  Tm0djb7WCt0
  Foto: THOMAS KIENZLE
 • Friidrett: Sterk pers i Finland

  Amalie Sæten satte ny personlige rekord på 1500 meter med over tre sekunder da hun tirsdag løp inn til 3.-plass på 4.09,78 under Paavo Nurmi Games i Finland.

  Sæten har forbedret seg kraftig denne sesongen og ble slått bare av to konkurrenter. Tiden er godt under kravet til årets avlyste EM i Paris.

  – Jeg er litt oppgitt over at jeg ble stengt inne i siste sving. Jeg følte at 2.-plass var innen rekkevidde, sa Sæten til friidrett.no via Ull/Kisa-nestor Hans Jørgen Borgen.

  Amalie Sæten (t.v) og Monika Elenska fra Litauen.
  Foto: Vidar Ruud / Ruud, Vidar
 • Combacket utsatt til november

  Bokselegenden Mike Tysons comeback i ringen er utsatt til 28. november hvor han møter Roy Jones Jr. i Los Angeles.

  Kampen var opprinnelig berammet til 12. september.

  Den nå 54 år gamle Tyson har ikke bokset siden han tapte for Kevin McBride i 2005.

  Mike Tyson
  Foto: Willy Sanjuan / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal