Cech blir hockeykeeper

Tidligere Chelsea- og Arsenal-keeper Petr Cech skifter beite fra gress til is når han blir ishockeykeeper for Guildford Phoenix. Etter at tsjekkeren la opp som fotballspiller i sommer har Cech vært en aktiv ishockeyspiller. Han har signert for Guildford Phoenix.

– Jeg håper jeg kan hjelpe dette unge laget med å oppnå sine mål, sier 37-åringen til BBC.

Cech får sin debut når Guildford Phoenix møter Swindon Wildcats 2 på søndag. (NTB)

Cech
Foto: Valery Hache / AFP

Siste nytt

 • To nordmenn topp ti i Wengen

  Kjetil Jansrud ble beste norske i kombinasjonen i Wengen fredag med en syvendeplass. På plassen bak havnet Aleksander Aamodt Kilde. Østerrikske Matthias Mayer vant, 7 hundredeler foran Alexis Pinturault. Adrian Smiseth Sejersted falt stygt i utfordelen tidligere i dag og ble fraktet til sykehus med helikopter.

  Kjetil Jansrud ble beste norske under kombinasjonen i Wengen fredag.
  Foto: Gabriele Facciotti / AP
 • – Haaland i Dortmund-troppen

  Ifølgje Dortmund-trenar Lucien Favre er det ikkje umogeleg at Erling Braut Haaland kan få sin Bundesliga-debut laurdag. Han er med i troppen som reiser til Augsburg, melder ruhr24.de.

  – Vi får sjå, men det er mogeleg, seier Favre. Han stadfester at Haaland har trena normalt denne veka, og «er klar for andre halvdel av sesongen».

  – Erling er ein spelartype vi ikkje hadde før, sa Favre på pressekonferansen. Han håpar på ny drivkraft i laget med nykomlingane Haaland (19) og Giovanni Reyna (17) i kampen for å hente inn tabell-leiande Leipzig.

  Erling Braut Haaland og Lucien Favre
  Foto: Friso Gentsch / NTB scanpix
 • Neppe klar til Liverpool-kampen

  Manager Ole Gunnar Solskjær trur ikkje at Marcus Rashford blir klar til kampen mot Liverpool på Anfield søndag.

  – Eg trur ikkje han blir klar. Men vi skal gi han tid heilt inn til kampen, og har trass alt 48 timar igjen, sa Solskjær på pressekonferansen i dag.

  Rashford er Uniteds toppscorar med 19 mål i alle turneringar denne sesongen.

  Marcus Rashford
  Foto: Jon Super / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal