NRK Meny

Cavendish vant i Sveits

Mark Cavendish viser gryende spurtform foran Tour de France og vant den fjerde etappen av sykkelrittet Tour de Suisse i Sveits. Briten var uten konkurranse på de siste metrene og vant med tre sykkellengder. Juan Jose Lobato ble nummer to, Peter Sagan tre og Sacha Modolo fire. Alexander Kristoff ble nummer fem. Etappen var 160 km og gikk fra Heiden til Ossingen. Tony Martin beholdt sammenlagtledelsen. Rittet avsluttes søndag.

Mark Cavendish
Foto: PASCAL GUYOT / Afp

Siste nytt

 • Storaksjon mot kampfiksing

  Midt i forberedelsene til mesterligafinalen i Kiev rystes ukrainsk fotball av det som kan være en stor kampfiksingsskandale. Topplagene Vorskla Poltava og Zorja Lugansk er på listen over i alt 35 klubber som politiet mener har vært involvert i kampfiksing.

 • Lovren klar for Ronaldo-test

  Dejan Lovren vet han har en tøff oppgave i vente mot Cristiano Ronaldo i mesterligafinalen: – Ronaldo har spilt denne typen kamper i 12-15 år. Han scorer over 30 mål hver sesong. Men vi møter verdens beste spisser i Premier League, så vi vet hvordan vi skal forsvare oss som lag.

  Dejan Lovren
  Foto: Glyn Kirk / AFP
 • Emery klar som ny Arsenal-manager

  Unai Emery blir Arsène Wengers arvtaker som Arsenal-manager. Spanjolen har de to siste sesongene vært trener i franske Paris Saint-Germain. Før det ledet han Sevilla til tre strake europaligatitler mellom 2014 og 2016. Han har også vært trener i Valencia.

  Arsène Wenger ga seg ved sesongslutt etter 22 år som Arsenal-manager.

  FILES-FBL-ENG-PR-ARSENAL-EMERY
  Foto: FRANCK FIFE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal