Carlsen slo tilbake

Magnus Carlsen tapte de to første partiene i semifinalen mot Levon Aronian, men slo kraftig tilbake og er klar for finale mot Wesley So i «Banter Series».

Etter å ha tapt de to første partiene vant Carlsen fem av de seks neste og sto igjen som vinner med 5,5 poeng mot 2,5.

– Det var en veldig nervøs start, men de seks siste partiene var temmelig bra, sa Carlsen etter at avgjørelsen falt.

Opprinnelig var det meningen at finalen skulle spilles søndag, men lørdag kveld meldte Chess24 at den vil bli avviklet mandag eller tirsdag.

I den første semifinalen vant Wesley So 6–3 over turneringens overraskelsesmann Quang Liem Le. (NTB)

Magnus Carlsen klar for kvartfinale
Foto: Heiko Junge / Heiko Junge

Siste nytt

 • Hovland faller på lista

  Viktor Hovland faller noen hakk på resultatlista etter fredagens runde i PGA-turneringen i golf i Las Vegas. Han er sju slag bak teten, melder NTB.

  Igjen spilte Hovland solid, men 2.-runden var ikke fullt så god som den han leverte på åpningsdagen. Da fikk han sju birdier og unngikk å spille kostbare bogeyer. Fredag gikk han i alt fire slag under par.

  GQiKqOpMAVU
  Foto: Alex Goodlett / AFP
 • Koronatrøbbel i Tottenham

  Tottenhams planer foran søndagens bortekamp mot Newcastle er blitt forstyrret av to koronatilfeller i spillerstallen, ifølge NTB. Flere britiske medier, deriblant Sky Sports, melder om Tottenhams smitteutbrudd. Det er ikke kjent hvilke to spillere det gjelder.

  London-klubben har ikke bekreftet opplysningene, men manager Nuno Espírito Santo antydet på fredagens pressekonferanse at de har trøbbel i oppladningen til Newcastle-oppgjøret.

  – Etter landslagspausen er det alltid store problemer som dukker opp. Vi har problemer, men jeg vil ikke si n

 • Gulbrandsen med superinnhopp

  Fredrik Gulbrandsen var sentral da Istanbul Basaksehir senket byrival Besiktas 3-2 i tyrkisk toppfotball, melder NTB. Som innbytter gjorde han mål og la opp til et annet. Gulbrandsen entret gressmatta med et snaut kvarter igjen på klokka, og ni minutter senere hadde han vært nest sist og deretter sist på ballen ved hjemmelagets to siste scoringer.

  Fredrik Gulbrandsen
  Foto: OZAN KOSE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal