Hopp til innhold

Siste nytt

 • Riise gleder seg over Graham-comeback: – Hun er motivert

  For første gang under Hege Riise var Caroline Graham Hansen tilbake i landslagstroppen.

  Også Ada Hegerberg var tilbake etter et langt skadeavbrekk.

  – Vi gleder oss veldig. Det er jo to verdensklassespillere. Vi skal ta imot dem og få dem inn i vårt spill og benytte det de har av erfaring og kapasitet, sier landslagssjefen til NRK.

  Det var i august i fjor at Graham Hansen meldte forfall til landslaget, og ba om en pause. Grunnen var at hun var utmattet og sliten.

  – Hun er veldig motivert for å spille. Hun har mere lyst til å være med og bidra. Jeg synes det er en voksen avgjørelse, å hoppe av når du kjenner at du ikke orker. Det er en fin og viktig avgjørelse, og så er vi glad for at hun melder seg til tjeneste igjen.

  Riise har hatt jevnlige samtaler med både Hegerberg og Graham Hansen selv om de har vært ute av landslaget i en lengre periode.

  – Å få dem inn med den erfaringen de har er viktig. Vi føler at det vil løfte oss enda mer. Det vil gi oss en spisskompetanse som vi gleder oss til å se, sier Riise.

 • Hauger lagt inn på sykehus før Australia GP

  Dennis Hauger har ikke hatt noen optimal oppladning til Formel 2-løpet i Australia denne helgen.

  I forrige uke måtte nordmannen legges inn på sykehus i England etter mistanke om blindtarmsbetennelse. Etter ultralyd og en CT-sjekk slapp han operasjon, men mistet verdifull simulatortid før løpet til helgen.

  – Han har det bra nå, men det er ikke ideelt ettersom han måtte avbryte treningen hos Red Bull, sier manager Harald Huysman til NRK.

  I tillegg røk en reise til Nederland som forberedelser til helgen.

  – Han skulle reise videre til Nederland for videre simulatortrening og forberedelser med sine ingeniører. Men dette måtte han også droppe og reise hjem til Norge istedenfor, forteller Huysman videre.

  Hauger ligger på en sjuendeplass i Formel 2-sammendraget.

  Dennis Hauger
  Foto: Torbjørn Brovold / NRK
 • Vipers med rumensk motstand i mesterliga-kvartfinale

  Tittelforsvarer Vipers Kristiansand møter Rapid Bucuresti i kvartfinalen i håndballens mesterligaen.

  Vipers har fordel av å spille hjemmekampen (6. eller 7. mai) til slutt i dobbeltoppgjøret. Første kamp spilles trolig 29. april.

  Bucuresti slo ut slovenske Krim med ett måls margin etter to kamper i omspillet. I den rumenske ligaen ligger Rapid 12 poeng bak lederlaget CSM Bucuresti.

  De andre kvartfinalene: FTC Hungaria (Ungarn) – Metz (Frankrike), Odense (Danmark) – Györ (Ungarn) og Esbjerg (Danmark) – CSM Bucuresti (Romania):

  Mesterliga-sluttspillet avvikles i Budapest første helgen i juni. Der venter semifinaler, kamp om 3.-plassen og finale. (NTB)

  Håndball kvinner, Champions League finale Györ - Vipers Kristiansand
  Foto: Nikola Krstic / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste