NRK Meny
Normal

Cardiff imponerte – Suarez svarte med hattrick

Cardiff prøvde hardt å være bananskallet som skulle felle Liverpool da de gjestet Cardiff City Stadium, men det ble bare nesten. I andre omgang rant håpet om poeng ut i takt med at Liverpool-målene rant inn.

FBL-ENG-PR-CARDIFF-LIVERPOOL 170560546

Luis Suarez og Liverpool møtte god motstand i Cardiff, i alle fall i første omgang.

Foto: ADRIAN DENNIS / Afp

Ole Gunnar Solskjær

Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær hadde mye å glede seg over da laget hans matchet Liverpool godt i første omgang.

Foto: ADRIAN DENNIS / Afp

Det ble en særdeles målrik dag, både for hjemme- og bortelag. Kampen endte til slutt 3-6 i Liverpools favør.

– Vi ønsker å bli et bananskall for Liverpool, sa Solskjær til avisa Western Mail før lørdagens møte med Liverpool hjemme på Cardiff City Stadium.

Det startet bra for Solskjærs menn og helt fram til slutten av første omgang så det ut til at laget som kjemper om å overleve i premier League faktisk skulle bli et bananskall for Liverpool.

Drømmestart for Solskjær

Med Jordon Mutch scoring allerede etter åtte minutter fikk de røde Bluebirds drømmestarten de hadde håpet på. Ti minutter senere svarte Liverpool med et flott angrep og mål av Luis Suarez.

Nedrykkstruede Cardiff mistet likevel ikke piffen, og det viste seg gjennom Fraizer Campbells 2-1 mål. Etter å ha dratt seg forbi Daniel Agger satt 26-åringen ballen kontant i mål, igjen står en forfjamset Liverpool-keeper, Simon Mignolet.

Like før pause satte Martin Skrtel seg på scoringslista for bortelaget, og stillingen var igjen uavgjort – 2-2.

Hattrick på overtid

Etter pause overtok Liverpool mer av styringen, og det begynner å vises på måltavla. Først ordnet Skrtel 2-3 etter 54 minutters spill og scoret dermed sitt sjette ligamål for sesongen, før Suarez fulgte opp med 2-4 i det 60. minutt.

Skrtel sier i et TV 2-sendt intervju etter kampen at første halvdel ble vanskelig for Liverpools del.

– Vi lå under to ganger, og det var en vanskelig omgang, men etter at vi scoret tidlig i andre omgang dominerte vi, sier midtstopperen.

Etter 65 minutters spill slipper Solskjær inn Mats Møller Dæhli, i håp om at han kan bidra til å snu kampen for Cardiffs del.

Håpet om å la Liverpool reise uten tre poeng, svant likevel hen da Daniel Sturridge økte Liverpools ledelse til 2-5 etter 75 minutter.

To minutter før full tid pynter Cardiffs Mutch på resultatet og reduserer til 3-5, men i siste overtidsminutt sørger Suarez for hattrick og scorer sitt tredje mål i kampen – dermed endte det 3-6 på Cardiff City Stadium.

 • NRK.no fulgte kampen: Slik var møtet mellom Cardiff og Liverpool
Mats Møller Dæhli

Mats Møller Dæhli fikk spille rundt en halvtime mot Liverpool lørdag.

Foto: PAUL ELLIS / Afp

Siste nytt

 • Chris Froome vann og leiar

  Chris Froome stakk åtte mil før mål og vann dagens fjelletappe i Giro d'Italia med tre minutts margin. Han overtok også leiartrøya frå Simon Yates som kollapsa totalt.

  Froome leier no med 40 sekund på Tom Dumoulin som no er nr 2.

  Rittet blir avslutta søndag.

  Chris Froome
  Foto: LUK BENIES / AFP
 • Ruud møter Jordan Thompson

  Casper Ruud skal møte australske Jordan Thompson (24) i første runde i Roland Garros-turneringa i tennis. Thompson er rangert som nummer 85 i verda. Kampen går måndag eller tysdag.

  Casper Ruud
  Foto: Vincent Thian / AP
 • Sagosen og Myrhol på stjernelaget

  Sander Sagosen og Bjarte Myrhol er begge tatt ut på stjernelaget i inneværende sesongs mesterliga i håndball. Stjernelaget ble annonsert i forkant av helgens Final 4-sluttspill i Köln, der vinneren av årets mesterliga på herresiden skal kåres.

  Bjarte Myrhol
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal