Siste nytt

 • Tap i double for Ruud og Durasovic

  Casper Ruud og Viktor Durasovic tapte i doublekampen mot ukrainsk motstand i Davis Cup i Oslo lørdag, men Norge leder likevel 2-1. Dermed trengs det en seier i single for avansement.

  Doublespesialistene Serhij Stakhovskyj og Denys Moltsjanov ga Ruud og Durasovic mer enn nok å hanskes med hjemme i Oslo Tennis Arena. Norges to beste tennisspillere måtte gi tapt med settsifrene 6-7 (4-7), 6-3.

  JRTrSGy8HIc
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Arsenal lekte seg til seier

  Bukayo Saka og Gabriel Martinelli scoret målene da Arsenal vant 2-0 over Newcastle lørdag. Martin Ødegaard spilte fra start for vertene, som dominerte banespillet fullstendig. Arsenal har nå like mange poeng som West Ham på den viktige fjerdeplassen, men står med én kamp mer spilt. Nyrike Newcastle ligger helt sist på tabellen.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
 • Flugstad Østberg: – En god følelse

  – Det var veldig gøy å stå på start. Det var en god følelse. Jeg måtte ta meg selv litt i det.

  Det sier Ingvild Flugstad Østberg etter 10-kilometeren i Ruka, der hun ble nummer 33. Dette var først skirenn Gjøvik-kvinnen har gått siden mars i fjor.

  – Det var en følelse som jeg har ventet lenge på. Den måtte jeg bare kjenne på, sier hun fornøyd, selv om hun ikke jublet over det sportslige resultatet.

  – Det gikk ikke spesielt fort ute i løypa, men det var en start.

  Verdenscup i Ruka, Ingvild Flugstad
  Foto: Torstein Bøe / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal