Bulgaria har fått sin straff

Bulgarias fotballherrer må spille sin neste hjemmekamp for tomme tribuner som følge av supporterrasisme.

Det bestemte UEFA tirsdag. Bulgarerne har også fått en betinget straff som sier at de må spille ytterligere en kamp for tommer tribuner dersom de gjør seg skyldige i regelbrudd i løpet av de neste to årene.

Det var under EM-kvalifiseringskampen mot England 14. oktober i Sofia at hjemmefansen kom med rasistiske tilrop til det engelske laget.

England vant 6-0, men resultatet ble fullstendig overskygget av rasismen. Kampen ble stoppet to ganger av dommeren før de bulgarske bråkmakerne ble jaget vekk fra stadionet. Det bulgarske fotballforbund er også bøtelagt med 850.000 kroner (85.000 euro) som følge av skandalekampen. (NTB)

Euro 2020 Qualifier - Group A - Bulgaria v England
Foto: Carl Recine / Reuters

Siste nytt

 • Reinkind storspilte mot Porto

  Harald Reinkind bidro med totalt åtte scoringer da Kiel slo Porto 30-29 i håndballens mesterliga. Kiel topper dermed tabellen i gruppe B med 13 poeng på åtte kamper. Montpellier og Vardar Skopje har begge ni poeng på plassene bak. (NTB)

  Harald Reinkind
  Foto: Darko Bandic / AP
 • Elverum videre til NM-finalen

  Sigvaldi Gudjonson scoret 18 mål da Elverum slo Halden 32-29 og tok seg til NM-finalen i håndball for menn. Dermed får Elverum muligheten til å forsvare fjorårets NM-gull når de møter Haslum i Oslo Spektrum 29. desember.

  Sigvaldi Gudjonsson
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Vipers fremdeles ubeseiret

  Vipers Kristiansand er fortsatt ubeseiret i eliteserien etter ti runder. I kveld slo de Fredrikstad 41-29 på hjemmebane og topper nå tabellen med fire poeng ned til Byåsen på andreplass. Heidi Løke ble kampens og hjemmelagets toppscorer med tolv mål.

  heidi løke

Sendeplan

Kl. Program Kanal