Bryting: Stortap for Eriksen i EM

Ramona Eriksen røk 0-8 for polske Anna Lukasiak i sin første kamp under EM i bryting i Roma onsdag. 23 år gamle Eriksen, som deltar i 50-kilosklassen, var sjanseløs på brytematta i den italienske hovedstaden.

Ramona Eriksen fra Vardø er tatt ut på landslaget i bryting.
Foto: Privat

Siste nytt

 • Noreg tok EM-gull i parstafett

  Akkurat som i VM var det norske laget sterkast i parstafett under EM i kviterussiske Raubitsji torsdag. På det norske gulllaget gjekk Karoline Erdal og Endre Strømsheim. Tyskland slo Ukraina i spurten i kampen om sølvet, 11 sekund bak dei norske gullvinnarane. Blanda stafett går seinare i EM torsdag.

  Karoline Erdal
  Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
 • Norendal operert for brudd i leggen

  Snowboardkjøreren Silje Norendal er operert for et komplisert brudd i leggen. Det var et fall i slopestyleløypen under oppkjøringen til US Open i Colorado som resulterte i bruddet. Norendal går dermed glipp av resten av konkurransesesongen.  – Silje har det etter forholdene bra, men er så klart skuffet og lei seg. Hun gledet seg veldig til å konkurrere i X Games Hafjell neste uke. Hun er i trygge hender og vi er i tett dialog med helseteamet på Olympiatoppen, sier landslagssjef Per Iver Grimsrud.

  Nå venter noen dager på sykehuset i Vail før kongsbergjenta kan reise hjem til Norge. Norendal var nettopp tilbake etter å ha vært ute i to måneder med en skulderskade hun pådro seg i Beijing før jul.

  Silje Norendal i sengen på sykehuset
  Foto: Privat
 • Solskjær får skryt av Beckham

  – Eg synest han har gjort ein god jobb. Han gjer som sjefen (Alex Ferguson) og er positiv til spelarane, seier David Beckham om Ole Gunnar Solskjær.

  – Ferguson kritiserte aldri ein spelar frå eigen klubb. På det området er Ole akkurat lik, seier Beckham til Sky Sports.

  – Fansen står bak han fordi han er ein flott person, og alt han har gjort for Manchester United opp gjennom åra, seier den tidlegare United-legenda.

  United har sju kampar på rad utan tap, og klubben har eit håp om å kome inn blant dei fire beste i Premier League før sesongen blir avslutta i mai.

  David Beckham og Ole Gunnar Solskjær
  Foto: Darren Staples / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal