NRK Meny
Normal

Skadet Røisland: – Det er mer vondt i sjela og hjertet nå enn fysisk

Snøbrettkjøreren Mons Røisland er ute av OL etter at han falt på trening.

Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Snowboard menn.

TØFT: Mons Røisland har pådratt seg to brudd etter å ha falt før slopestylefinalen.

Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Mons Røisland skadet seg på trening og måtte stå over nattens OL-finale i slopestyle. Søndag morgen ble det klart at han er ute av hele OL.

– Det er mer vondt i sjela og hjertet nå enn fysisk. Ut ifra omstendighetene går det greit med meg, men jeg er selvfølgelig utrolig skuffet. Jeg prøver å ikke tenke så mye på det, da blir jeg bare mer trist. Det er utrolig kjipt, og ekstremt dårlig timing, sier Mons Røisland i en pressemelding fra Olympiatoppen.

– Mons har fått påvist brudd i brystbeinet, samt ligamentsskade i skulderen. Han blir på sykehuset til i morgen for observasjon. Det er ingen skader på indre organer, sier fysioterapeut i Olympiatoppen, Lars Haugvad.

Ståle Sandbech, Marcus Kleveland og Torgeir Bergrem deltok i nattens slopestylefinale, men uten at det endte med medalje. De tre endte på henholdsvis 4.-plass, 6.-plass og 8.-plass.

Big Air-konkurransen starter med kvalifisering onsdag, mens finalen går av stabelen lørdag.

Siste nytt

 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Duell mellom Klæbo og Northug

  Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug fronter en sterkt startfelt under bysprinten i Mosjøen neste lørdag. Også langrennsløpere som Eirik Brandsdal, Niklas Dyrhaug, Andrew Musgrave, Emil Iversen, Håvard Solås Taugbøl og Katrine Harsem er påmeldt.

  NM ski del 2 Alta
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Allsvenskan-spiller dopingtatt

  En Sirius-spiller har avlagt positiv dopingprøve i serieåpningen i Allsvenskan mot Hammarby, skriver Aftonbladet. Klubben fikk beskjed om den positive prøven onsdag formiddag, og torsdag ble spilleren utestengt med umiddelbar virkning.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag