NRK Meny

Bruddet satt på dagens etappe

Gautier, Elmiger, Gérard, Slagter and Taaramäe har kommet løs fra hovedfeltet og har nesten tre minutters forsprang med 150 kilometer igjen. Ingen av rytterne er noen fare for sammendragsleder Nibali.

Nå er det opp til spurtlagene å kjøre inn bruddet for å få en massespurt ved målgang. Lagene til Alexander Kristoff, Peter Sagan, André Greipel, Mark Renshaw og Marcel Kittel har ikke med ryttere i bruddet. Alle disse vil være interessert i massespurt i mål.

Siste nytt

 • OL-sjef siktet for korrupsjon

  Carlos Nuzman, sjefen for fjorårets OL i Rio de Janeiro, er formelt siktet for korrupsjon, hvitvasking, skatteunndragelse og kriminell virksomhetsledelse. Nuzman er fra før suspendert fra sine verv i Den internasjonale olympiske komité (IOC).

  Brazil Nuzman Arrested
  Foto: Silvia Izquierdo / AP
 • Fem kamper for Ylven

  Vålerengas Martin Laumann Ylven er utestengt i fem kamper for den røffe taklingen mot Alexander Wall i søndagens kamp mot Frisk Asker.

  Vålerenga har akseptert straffen.

  GET-Ligaen i hockey: Storhamar - Vålerenga
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Sveitsisk støtte til OL i Sion

  Den sveitsiske regjeringen garanterer 6,7 milliarder kroner i økonomisk støtte dersom Sion arrangerer vinter-OL i 2026, men de er fortsatt avhengig av folkets støtte i en folkeavstemning.

  Video V-cup alpint: Superkombinasjon utfor 13.01.12
  Foto: Nyhetsspiller

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Vipers-Oppsal