NRK Meny

Brovold på 6. plass i verdenscupen

Tore Brovold tok seg greit til semifinalen i skeet under verdenscupavslutningen i dag. Der ble det kollaps og sjetteplass til slutt. Tore Brovold traff 124 av 125 duer i kvalifiseringen som holdt til å være nest best bak russeren Alexander Zemlin.

I semifinalen mistet han totalt fire av de 16 duene. Det startet dårlig for allerede i første forsøk mistet han den første duen. Så ble det bom i fjerde, åttende og tiende omgang. Dermed klarte han ikke å bli blant de to første som skulle skyte om seieren.


Siste nytt

 • Japan neste for Iniesta

  Barcelona-legenden Andrés Iniesta, 34-åringen som har vunnet 32 titler for den spanske klubben, avslører at japanske Vissel Kobe blir hans nye arbeidsgiver. På Instagram postet han et bilde med eieren av den japanske klubben og skrev: «På vei til mitt nye hjem med min venn».

  Laster Instagram-innhold
 • Schmeichel VM-klar for Danmark

  Danmarks førstekeeper Kasper Schmeichel er kampklar etter å ha vært ute de siste fire kampene for Premier League-klubben Leicester. Dansken har slitt med en ankelskade. Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk.

  Denmark Panama Soccer
  Foto: Mads Claus Rasmussen / AP
 • Capitals til NHL-finale

  Washington Capitals er klare for NHL-finale mot Vegas Golden Knights etter 4-0-seieren over Tampa Bay Lightning. Svenske André Burakovsky ble den store helten: – Naturligvis føles det bra å få to mål i en sånn kamp, sier Burakovsky til Aftonbladet.

  Capitals Lightning Hockey
  Foto: Chris O'Meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal