NRK Meny

Bronse til strandhåndballjentene

Norges kvinnelag i strandhåndball kapret bronsemedaljen i VM i Brasil med 2-1-seier over Ukraina søndag.

I første omgang vant de norske jentene, men i andre omgang var det ukrainerne som styrte kampen hele veien. Dermed ble det på ny shoot out, som skulle vise seg å bli like spennende som mot Brasil i semifinalen, men denne gang var det de norske jentene som kunne strekke armene i været til slutt.

– Det var likt etter at fem skyttere fra hvert lag var ferdig, så da ble det igjen én og én. Ukraina misset på sin sjuende straffe og dermed ble det bronse til Norge, forteller hovedtrener Eskil Berg Andreassen til handball.no.

Siste nytt

 • Tor Odvar Moen er ferdig i Larvik

  Larviks håndballtrener Tor Odvar Moen får ikke fornyet kontrakt. Det melder TV2. Kontrakten hans går ut etter denne sesongen. Det har ikke kommet frem noe begrunnelse for hvorfor kontrakten ikke blir fornyet.

  Tor Oddvar Moen, trener i Larvik
  Foto: John-André Samuelsen / NRK
 • Nå er Norge mestvinnende i Sotsji

  Etter nye russiske utestengelser er Norge nå den nasjonen som står med flest gullmedaljer i Sotsji-OL i 2014. Bobkjører Alexander Zubkov ble fratatt sine to gullmedaljer fredag, og dermed står Russland med 10 gull. Norge tok 11.

  Gullmedalje
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Fire nye russere utestengt

  IOC har dopingutestengt fire nye russiske utøvere fra OL på livstid. Den doble gullvinneren fra toer- og firerbob Alexander Zubkov, skøyterløperne Olga Fatkulina og Aleksandr Rumjantsev, og bobkjører Olga Stulneva.

  Olympics Russian Doping Sochi
  Foto: Natacha Pisarenko / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Sport i dag
V-cup hopp: Kvalifisering