NRK Meny

Bronse til strandhåndballjentene

Norges kvinnelag i strandhåndball kapret bronsemedaljen i VM i Brasil med 2-1-seier over Ukraina søndag.

I første omgang vant de norske jentene, men i andre omgang var det ukrainerne som styrte kampen hele veien. Dermed ble det på ny shoot out, som skulle vise seg å bli like spennende som mot Brasil i semifinalen, men denne gang var det de norske jentene som kunne strekke armene i været til slutt.

– Det var likt etter at fem skyttere fra hvert lag var ferdig, så da ble det igjen én og én. Ukraina misset på sin sjuende straffe og dermed ble det bronse til Norge, forteller hovedtrener Eskil Berg Andreassen til handball.no.

Siste nytt

  • NIF betalte 850.000 for omtale

    Norges Idrettsforbund betalte om lag 850.000 kroner for en avtale med nettsiden nettstedet Around the Rings i forkant av ungdoms-OL, skriver VG. Skribentparet Ed og Sheila Hula hadde som oppgave å skrive om arrangementet.

    – Vurderingen fra NIF var at man ønsket å få mest mulig og best mulig innhold i publikasjonen som leses av hele den olympiske familien, både sponsorer, medlemmer, komiteer og medieselskaper. Derfor valgte man å betale for reise og opphold for å få innholdet, sier Niels Røyne i Norges Idrettsforbund til avisen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal